Gençler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiperaktif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,711

toplu olarak hangi gün uyar

• cumartesi

Kullanılan: 7 50.0%
  • pazar

Kullanılan: 5 35.7%
  • haftaya

Kullanılan: 2 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    14

Etiketler

Ynt: Gençler

iki önerim var kilyos kısırkaya yada bildiğinizi düşünerek veya yeni keşif olsun diye şile olabilir :D talebinize bıraktım

saygılarımla .

COMODOREE' Alıntı:
Kısırkaya bana uyar.gün olarak hangi gün düşünülüyor.?

Bence Pazar günü olsun. Kısırkaya tarafına sanırım daha önce gittim, çok zevkli idi, daha öncesinde ormanda biraz çamur, sonra deniz kıyısında kum ve devamında aşağıdaki resimlerdeki gibi çok güzel tırmanma ve iniş etapları vardı, çevreyi iyi bilen arkadaşlar varsa çok güzel yerler var.

IMG_0296.jpg

IMG_0300.jpg

abi ben sarıyerliyim oraları azçok biliyorum kısırkaya güzel yer abi az çok rehberlik yapabilirim. ben üsküdarda oturuyorum üsküdardan gelicek arkadaş varsa buradan beraber çıkabiliriz .

saygılarımla. :D

bnde kadikoydeym uyarsa pespese cikariz, gorusmek uzere.

hiperaktif' Alıntı:
abi ben sarıyerliyim oraları azçok biliyorum kısırkaya güzel yer abi az çok rehberlik yapabilirim. ben üsküdarda oturuyorum üsküdardan gelicek arkadaş varsa buradan beraber çıkabiliriz .

saygılarımla. :D

Geziye bende katılmak istiyorum ama hem acemiyim hem de benim aracımda henüz ekstra hiç bir donanım yok. hatta lastiklerimin durumuda kötü :( Gelip size ayakbağı olmak ve aracıma zarar vermek de istemem. Nasıl bir etap olacak? Altından kalkabilir miyim sizce? Aracım:2006 yeni kasa grand vitara ve kabak lastik :smiley:

pazar gunu saganak yagıs ve kuvvetli ruzgar var. sanırım pek soft offroad olmayabilir:smiley: vincli araclar olsa gusel olur, batıp cıkacagımız bi gezi olacakmıs gbi:smiley:

solcer' Alıntı:
Geziye bende katılmak istiyorum ama hem acemiyim hem de benim aracımda henüz ekstra hiç bir donanım yok. hatta lastiklerimin durumuda kötü :( Gelip size ayakbağı olmak ve aracıma zarar vermek de istemem. Nasıl bir etap olacak? Altından kalkabilir miyim sizce? Aracım:2006 yeni kasa grand vitara ve kabak lastik :smiley:
Aracının kaldığı yerde misafir olarak devam edersin hocam yorma kafanı ;)
Ayazağa arkası belgradda yapabiliriz arkadaşlar.yada direk kısırkaya yaparız.
benim araçta vinç var.ufak bi bakım yapmam lazım.
Ağır başka araç olmadığından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi pekte soft bişeyler olmayacak gibi.

Liste üzerinden gidelim arzu ederseniz arkadaşlar

1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz
2-Enes kütahya -suzuki samurai yükseltlmiş :D semaver + mangal + ufak bir nargile
3- Hüseyin AKTAŞ - Cherokee xj MT Lastik, 4,5" yükseltme,vinç v.s

abi pazara bırakmayalım cumartesi gidelim dersem kaç abim gelir takvimede yazarım bi kaç kişide görürse ordan gelir cumartesi hava güzele benziyor :D

kabak teker sorun değil girilecek yere girersin çıkamassan çamur oluruz ne olcak :D

ufakta bi mola verdikmi tamam kralını tanımam :D

1- Kürşad Hacıhamzaoğlu - Jimny , MT Lastik, 2" Yükseltme, CB Telsiz
2-Enes kütahya -suzuki samurai yükseltlmiş Cheesy semaver + mangal + ufak bir nargile
3- Hüseyin AKTAŞ - Cherokee xj MT Lastik, 4,5" yükseltme,vinç v.s

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR