Bence Pazar günü olsun. Kısırkaya tarafına sanırım daha önce gittim, çok zevkli idi, daha öncesinde ormanda biraz çamur, sonra deniz kıyısında kum ve devamında aşağıdaki resimlerdeki gibi çok güzel tırmanma ve iniş etapları vardı, çevreyi iyi bilen arkadaşlar varsa çok güzel yerler var.
abi ben sarıyerliyim oraları azçok biliyorum kısırkaya güzel yer abi az çok rehberlik yapabilirim. ben üsküdarda oturuyorum üsküdardan gelicek arkadaş varsa buradan beraber çıkabiliriz .
abi ben sarıyerliyim oraları azçok biliyorum kısırkaya güzel yer abi az çok rehberlik yapabilirim. ben üsküdarda oturuyorum üsküdardan gelicek arkadaş varsa buradan beraber çıkabiliriz .
Geziye bende katılmak istiyorum ama hem acemiyim hem de benim aracımda henüz ekstra hiç bir donanım yok. hatta lastiklerimin durumuda kötü Gelip size ayakbağı olmak ve aracıma zarar vermek de istemem. Nasıl bir etap olacak? Altından kalkabilir miyim sizce? Aracım:2006 yeni kasa grand vitara ve kabak lastik
pazar gunu saganak yagıs ve kuvvetli ruzgar var. sanırım pek soft offroad olmayabilir vincli araclar olsa gusel olur, batıp cıkacagımız bi gezi olacakmıs gbi
Geziye bende katılmak istiyorum ama hem acemiyim hem de benim aracımda henüz ekstra hiç bir donanım yok. hatta lastiklerimin durumuda kötü Gelip size ayakbağı olmak ve aracıma zarar vermek de istemem. Nasıl bir etap olacak? Altından kalkabilir miyim sizce? Aracım:2006 yeni kasa grand vitara ve kabak lastik
Aracının kaldığı yerde misafir olarak devam edersin hocam yorma kafanı
Ayazağa arkası belgradda yapabiliriz arkadaşlar.yada direk kısırkaya yaparız.
benim araçta vinç var.ufak bi bakım yapmam lazım.
Ağır başka araç olmadığından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi pekte soft bişeyler olmayacak gibi.