Genişletilmiş CJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jpcj7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,470
Ynt: Genişletilmiş CJ

Amaç yan eğim açısını artırmak anlaşıldııı ama keşke sadece geniş difrensiyelle kalsalar araç genişledimi çok çirkin oluyo :-\

Etiketler

ikinci arac zevk için yapılmış aracı leylek gibi yapmak kişinin kendi tercihidir ama yarış araclarında defransiyel genişliği yükseklik farklı hesaplanır hatta arac tartılır yukarı kaldırılıp ağırlıkları kontrol edilir ama orda olay profosyenel olduğu için yoksa arac yerden yukarı zıpladığında ağırlık dengeli değilse ya kafa üstü cakılır yada arkası önce yere değer arac kontrolü kalmaz ama resimlerdeki araclar kişinin z evkine keyfine göre yapılmış araclardır fazla hesap kitap istemeyen işlerdir bunları kriter olarak alamayız yada zevke keyfe göre yapılmış araclar ölcü olmamalı hiçbir zaman cünki kullanım amacı farklı bu tip aracların

jpcj7' Alıntı:
Amaç yan eğim açısını artırmak anlaşıldııı ama keşke sadece geniş difrensiyelle kalsalar araç genişledimi çok çirkin oluyo :-\

aracı genişlettiğiniz zaman ağırlık dengeli dağılır ve yere basma daha iyi olur ince hesapdır ama genede faydalıdır tabi birde arac genişleyince içinde rada rahat malzeme konur daha fazla işlevsel olur bunuda unutmamak gerekir

Bu genişletilmiş cj lerden bildiğiniz temiz satılık olan varmı?

1 tane var son birkaç rotuşu kaldı

Ünal bey,
Sizmi yapıyorsunuz?
Bittiğinde satılığa çıkacakmı?
Bitince fotolarını buradan paylaşırmısınız?

ben satmıyorum ve ben yapmıyorum bir arkadaşımın cj7 arac işi bittiğinde resimlerini yolllarım

örnek genişletilmiş bir cj 3.60 makina var üzerinde otomatik koldan vites şanzıman

şase'yi ara bağlantılardan ayırarak enine geniştip şase no işinden kurtulmak lazım, yada şaseyi ellemeden makasları orjinal yerinde kullanmak mı acaba daha doğru bilemedim.Hangi yol izlendi acaba?