Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertboz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,923
Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter

Arada yazılanları okuyamadım kusura bakmayın ama malzemeler bedavaya gelmiş iyi günlerde kullanın.
Yurt dışından belki 100 kez ürün almışımdır ama Amazon dan daha önce hiç bir şey almadım , E-bay gibi işleyen bir site mi yoksa mağaza mı? Çünkü Bear Grylls'in sahteleri ilan verilen sitelerde zibil gibi ama mağaza satışı ise sahte ürün olamaz.
bende şu ikisini gözüme kestirmiştim ama çok pahalı oldukları için alamıyordum şimdi ikisini birden alırım :smiley:
http://www.amazon.com/Gerber-31-000749-Survival-Ultimate-Multi-Tool/dp/B004DSX5B6/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1326194407&sr=8-10
http://www.amazon.com/Ultimate-Ergonomic-Textured-Emergency-Whistle/dp/B00516AO4U/ref=pd_sim_sbs_sg_3
 

Etiketler
Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter

suleymani' Alıntı:
yurtdışı alışveriş hiç uğraştırıcı değil geçen ay bear ın sabit namlu av bıçağını sipariş ettim 50 $ gibi bir rakama bir haftada elimdeydi,aynı yolla ürünü getirtip 50 dolara aldığın malı 250 dolara satmanın adı ticaret değildir...

Mümkünse hangi yolla yurt dışından getirttiğinizi özetleyebilir misiniz lütfen.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Mesajlar
1,527,479
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst