Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cank Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,043

cank

Kamp II
Yer
Ankara
Selam arkadaşlar,
Ankara'da Gerber Ultimate Fine Edge (Düz bıçak olan) modelini satan bir yer var mı?
Bahriyeli'nin sitesinde stokta var görünüyor.
Dükkana gidip sorduğumda, "kapora bırak, getirtiriz" şeklinde cevap verilmesi beni biraz sinir etti. Ben de başka dükkan arıyorum.
Bu bıçağı alıp kullanan var mı?

teşekkürler

Etiketler
Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Fine Edge

kentparkın ıcınden yuruyen merdıvenlerle bauhausa ınerken sanırı 3 veya 3 bodurmda bır dukan var bı kac odel gerber cakısı satıyorardı..

Dilerseniz firmamızı telefonla arayarak ya da e-mail göndererek sorabilirsiniz. Yerimiz İstanbul'da, ancak stoklarda var ise arkadaşlar hemen size kargo ile gönderecektir.

www.andoutdoor.com internet sitemiz
telefon: 0212 590 38 38
info@andoutdoor.com

Merhaba

Ankarada ülke alan pasajı ikinci katta k2 outdoor'un yanında outdoorburada mağazası var orada gerber bear grylls serisinin tamamı var ayrıca ellerinde olmayan kapora falan istemeden getireceklerine eminim.

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife Fine Edge ( testeresiz , düz ) modelini Bahriyeli internet sitesinden 24 Nisan tarihinde satın aldım. Sipariş için aradığımda çok ilgili davrandılar. Aynı günde kargoya verdiler. Telefonla aramamın sebebi bu modelden birçok sitenin ve outdoor malzemesi dükkanının bile haberinin olmaması ve sadece testereli modelinin olduğunu iddia etmeleriydi. Fakat kendileriyle konuşurken beni dürüstçe bilgilendirdiklerini farkedince çok memnun oldum.

Satın aldığınızda elinizden bırakamayacağınız ve inanılmaz bir ergonomi ile elinize oturacak bir bıçak. Ben hala , her hafta sonu gezilerimde elimden bırakamıyorum , bu arada baya bi zorlamaya tabi tuttum
:D Odun yarma , toprakta çukur açmak için kazma yerine kullanma , mangalda yanan kömürlere müdahale etmek dahil ;D ;D , inanılmaz bır bıçak. Ne de olsa 5 mm et kalınlığına sahip. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu anda dünyada en son model olması , ilk modellerindeki , çekiç olarak kullanırken kabzanın kırılması gibi kusurların tamamen giderilmiş versiyonu bu son versiyon. Tüm mağazalar ellerindeki eski stokları satmak için testereli modeli öne çıkarıyor, o yüzden düz versiyonu kesinlikle öneririm.

Saygılar.

Ayrıca bir ilave bilgi olarak , bu model full tang' dir. Nette kabzanın içini inceledikleri resimleri bulabilirsin. Sadece dipteki çekiç kısmı ile 1 -2 cm lik boçluk bırakılmış. Bunun da sebebi aynı lmf 2 gibi elektrik çarpmasını önlemek amaçlı iki metal kısmın temasını önlemektir.

Yani full tang ve 5 mm et kalınlığıyla çok kuvvetli ve kaslı bir bıçaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Saygılar.

Merhabalar aşağıdaki resimlerden full tang ve hidden tang arasındaki farkı net bir şekilde görebiliyorsunuz.
Gerber Ultimate ne yazık ki full tang bir bıçak değildir.
en sonra resimde zaten kesitinden görebilirsiniz. yurt dışında full tang diye reklamı yapılmaktadır.
bilginize

CAN

hidden-tang-knife.gif

full-tang-knife.png

gbgtang1.jpg

Full tang bıçaklar genelde bunu bir şekilde sergiler, bıçağın kabza kısmından bir şekilde görülür.

Gerçekten sağlam olan bir bıçak sanırım lazerle bilenmiş olan fixet blade'de olan kırılma düzeltilmiş ama aldığınız yere dikkat edin piyasada çok çakması var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri