İsmail bey o çıkartmalar el 2 modellerinde var, sx ve se modellerinde yok fakat geçenlerde Feridun dostum serviste sormuşlardı varmış ama fiyatı 1000 tl.üstü bir fiyattı
Cemal bey ;
Feridun banada aynısını bugün söyledi..
benim ögrenmek istedigim olur ya biryerlerden alan varsa...en azından ögrenip bunu haber etmek isteyen olursa faydalanması..
şu işe bak..el2 de var..sx de yok...
cok super olmus...acenta arabasi gibi masallah...iyi gunlerde kullan. Bu arada !! 2 gundur hafifi hafif yagmur yagiyor. bir offroad ve su gecisi fena olmaz dusuncesindeyim ;D ;D
cok super olmus...acenta arabasi gibi masallah...iyi gunlerde kullan. Bu arada !! 2 gundur hafifi hafif yagmur yagiyor. bir offroad ve su gecisi fena olmaz dusuncesindeyim ;D ;D
Mesut abi teşekkür ederim,av sezonu açılana kadar genelde böyle kalır herhalde,önümüzdeki ayda kısmet olursa Ferozamla Giresun'a doğru 1 haftalık bir yolculuk yapacağım.
forester' Alıntı:
Cemal Bey,
Güle güle kirletin. Rıdvan Usta ile cuma günü tanıştık, kendisini tebrik ediyorum.
Şile'de Balık resmi çekemediğimden ayrıca galeriye konucak nitelik ve nicelikte olmadığından bahçemdeki börtü,böcek,nebatat resimlerini burada paylaşayım dedim ;D Ustaların affına sığınarak.Kadraj vs. hakgetire (K 750İ telefon ve Fuji S1500 ile çekildiler.)
ŞAŞKIN KELEBEK'le mutfakta karşılaştım.Yerde ve yapma çiçekler üzerinde görüntüledim ,doğaya saldım.Ya yorgun ya da çok sakindi hiç güçlük çıkarmadı.