KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
3 gündür bu mesajı yazmaya çalışıyorum, devamlı hata oluşuyor. Umarım bu sefer göndermeyi beceririm.
Olcay'ın ve İrfan'ın başına gelenler haricinde umarım dönerken başka talihsizlik olmamıştır. Atlatılan onca badirelere rağmen yine de herşeye değerdi. Yeni aktiviteleri sabırsızlıkla bekliyorum. Organizasyon muhteşemdi, emeği geçen arkadaşlara ve diğer katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Yeni aktiviteleri ve organizasyonları sabırsızlıkla bekliyorum. Tadı damağımda kaldı
Fotoğraf için Gülşah ve Olcay'a çok teşekkür ederim
Bu organizasyonu yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Yeni üye olarak ilk kez bir organizasyonunuza katıldım.Çok keyifliydi.Çok teşekkürler.Zerrinciğim okeyi bırakıp gece yürüşüne katılamadığım için üzgünüm bir dahaki sefere söz diyorum.Teşekkürler.
dostlar selamlar. böyle soğuk bir günü sıcak bir organizasyonla bize yaşatanlara, tüm emeği geçen arkadaşlara ve katılımcılara ailem adına teşekkür ederim. başka gezilerde tekrar beraber olmak dileğiyle...
Kamptan sonra hemen İstanbul'a geçmediğimiz için, eve yeni geldim... Ve dolayısıyla, henüz fotorğaflara bakamadım ama, en kısa zamanda yüklerim.
Her zamanki gibi, kamp Gezenbilir'e yakışır şekilde, çok güzel geçti. Bazıları trekking, bazıları kayak, bazıları off road yaparak, çocuklar gibi karda oynayarak, fotoğraf çekerek, ya da tüm bunları birleştirerek, hepimiz eğlendik.