KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Ben de tam olarak seyredemeyenler arasında idim... artık değilim :
çok güzeldi gerçekten... 2.bölümü sabırsızlıkla bekleyenler arasında yerimi aldım
emeği eçen herkese teşekkürler... ;D
Oksijen ekibi en eğlenen ekip olmuş sanırım.. Kamera bir ara Berk'in elinde ne iş kameraman mı verdik arkadaşımızı?
Birde pek çok sahnede Hakanın gözlüklerinden izledik çevreyi. ne gözlükmüş be kardeşim
Fatihin yanlaması da şahane olmuş araba da pek boş maşallah
oksijen ekibi ile sözde bizde röportaj yapacaktık. Gezenbilir vasıtası ile etkinliklerde tanışıp evlenen ilk gezenbilir çifti olmamız münasebetiyle. Ama olmadı. Hakan sana çok teşekkür ederim. Belgesel seyretmeye dalmışım 1. bölümü kaçırdım. :-\ sayende seyrettim. Bu hafta o saatte çalışıyor olacağım. 2. bölümüde seyrettirme eylemin devam edecekse memnun olurum. :
behicefe' Alıntı:
oksijen ekibi ile sözde bizde röportaj yapacaktık. Gezenbilir vasıtası ile etkinliklerde tanışıp evlenen ilk gezenbilir çifti olmamız münasebetiyle. Ama olmadı. Hakan sana çok teşekkür ederim. Belgesel seyretmeye dalmışım 1. bölümü kaçırdım. :-\ sayende seyrettim. Bu hafta o saatte çalışıyor olacağım. 2. bölümüde seyrettirme eylemin devam edecekse memnun olurum. :