KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
ben yazdırdım ısmımı ıkı aıle olarak ankara dakı bayan arkadas zerrın hanım dı yanlıs degılsem. 21 22 martta gecelık kısı bası 45 tl on kayıt 17 sı ..
gıdelım abı
wranglercem' Alıntı:
ben yazdırdım ısmımı ıkı aıle olarak ankara dakı bayan arkadas zerrın hanım dı yanlıs degılsem. 21 22 martta gecelık kısı bası 45 tl on kayıt 17 sı ..
gıdelım abı
saol seracım belde fıtıgım var,çoktandır tutulmuyordu ama son zamanlarda gerginlikten oldu...perşembe akşamından beri yatıyordum ,bu akşam ayaga kalkabildim...ilgine teşk ederim...))
Nerimancım, çok teşekkürler, ben 2. bölümünü de izleyememiştim, bu çok iyi oldu. Oksijen Grubuna da bir kere daha teşekkürler ediyorum, bu güzel ortamı önce bizlerle paylaştı sonra tüm Türkiye ile paylaştı ...
2.bölümü de çok büyük bir ilgiyle seyrettim neriman hanım saolun,sanki oradaymışım şimdi gibi hissettim,çekimler çok güzel olmuş
çok da şanslıyım gezenbilirle ilk gezimin bende güzel çekilmiş görüntüleri de oldu...