SEVAL
www.sevalduban.com
<div class="bbWrapper">2* Dalıcı sertifikası sizlere bazı ek yetki ve sorumluluklar kazandıracak ve aynı zamanda da 18 yaşından büyük iseniz diğer 2* dalıcılar ile birlikte 30 metreye kadar derin dalış planlayabilme ve gerçekleştirebilme hakkını sağlayacaktır.Yaşınız 18’den küçük ise yanınızda en az bir 3* dalıcı ile birlikte 24 metreye kadar dalış yapabilirsiniz. <br />
<br />
2* Dalıcı Sertifika Düzeyinin Tarifi : <br />
<br />
20 Açık deniz dalış deneyimi olan, yanında en az 2* dalıcı ile birlikte 30 metre derinliğe kadar dalış planlayıp, yapabilen dalıcıdır. Dalış eğitmeni eşliğinde eğitim amacı ile 42 metreye derin dalış ve gece dalışı yapabilir. <br />
<br />
2* Dalıcı Kursuna Katılım Şartları : 15 yaşını doldurmuş olmak ( 18 yaşından küçükler için velisinin onayı gereklidir ) Sağlıklı olmak ve donanımlı dalışa sağlık açısından engel bir rahatsızlığının bulunmadığına ilişkin bildirimi imzalamak ( 18 yaşından küçükler için velisinin onayı gerekir ) 1* Dalıcı veya federasyonca denkliği onaylanmış eşdeğer bir belgesi olmak 1* Dalıcı belgesini aldıktan sonra en az 20 onaylı dalış yapmış olmak ve bunu dalış kayıt defteri ile belgelemek En az ilköğretim diplomasına sahip olmak <br />
<br />
Kursun Hedefi ( Teorik eğitim sonunda ); <br />
Dalış hastalıkları <br />
İlk yardım ve kurtarma <br />
Hava hesapları <br />
Nitrojen emilimi <br />
Derin dalış / Gece dalışı <br />
Dekompresyon tabloları <br />
Dalış planlaması ve organizasyonu <br />
Sualtı Navigasyonu <br />
Özellikli dalışlar<br />
<br />
Kursun hedefi ( Pratik deniz eğitimleri sonunda ) <br />
Açık deniz dalışı uygulamaları <br />
Kurtarma becerileri <br />
Scuba Becerileri – Açık deniz pratikleri <br />
Sualtı navigasyonu <br />
Derin dalış eğitimi <br />
Gece dalışı<br />
Pratik sualtı eğitiminizde bu becerileri sizlere gerektiği kadar dalış ile öğretilecektir.<br />
<br />
Kursa Katilim için Gerekenler <br />
1* dalıcı sertifikası aslı <br />
Nüfus kağıdı Fotokopisi <br />
Sağlık raporu <br />
2 Adet resim <br />
Kurs katılım formu<br />
<br />
Kurs ücreti: Gezenbilir üyeleri için 250 TL</div>