Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Recep kardeş (Taaaaa Trabzon'dan gelen Mustafa Abi'nin kardeşi ;D) ben ve grubum olarak biz de sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ......Mustafa Abi gibi bir abi herkese lazım valla......... ;D
abiler daha çok foto lazım eminim çok eğlendiniz benimde beklediğim kamptı ama tam bu haftaya yurtdışı işim vardı kısmet bundan sonra daha rahatım her kamp ordayım haberim olsun yeter aynı benim gibi bir oğlum var resimleri gösteriyorum baba beni neden götürmüyorun deyip küsüyor olum ben yoktum bu kampta deyip inandırana kadar canım çıkıyor
tommycan' Alıntı:
Recep kardeş (Taaaaa Trabzon'dan gelen Mustafa Abi'nin kardeşi ;D) ben ve grubum olarak biz de sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ......Mustafa Abi gibi bir abi herkese lazım valla......... ;D
Valla bana ,,,,,,,,,,,,,,ve ,,,,,,,,her guruba Kadir (tommycan) gibi teknik malzemesi çok olan.....Mustafa abi gibide muhabbeti tatlı olan kişiler lazım ;D ;D
Hasan Bey
malzeme nedir ki.... Malzeme senin ayağının tûrabı olsun...Teknik kazmanda çentik, 5 mevsim çadırında ekstremi -40 olan tulumundan kaçmış kaztüyü olsun...... ;D
Kış kampları mutlaka odunun bol olduğu yerde yapılmalıdır bence. Cumadan gece geç gelenler soğuğa karşı büyük bir sınav verdiler. Otel civarından ayrılıp odunun bol olduğu yere gittiler.
Mehmet ağabeyciğim tabiri caiz ise cuma gecesi anamız ağladı.Gölet kısmına gittik de ayazdan kurtulduk tabi 2 saat uğraş ile araçları battığımız yerden kurtardıktan sonra..Saat 06.00 da tulum yüzü gördükte 3 saat uyuyabildik.Maksat doğa ile hemhal olmak gerisi hikaye...