Anki' Alıntı:İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diyeHiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir hafta sonu idi. Hepinizi çok sevdim en kısa zamanda yeniden bir bşka etkinlikte görüşmek dileği ile :
Ender hocam, Reha Bey, Mert, Burak, İlker abi, ve eşi, Hürriyet abi ve eşine, Umut kaptana, Serhat abime, Mesut abiye, Bolu tayfasına, ismini hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara içten sohbetleri için tekrar teşekkür ediyorum. İsmini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum.
Dip not:
En çok duyduğum soru : "Kömürü olan var mı?" : )))))
;D ;D ;DAnki' Alıntı:İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diyeHiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir hafta sonu idi. Hepinizi çok sevdim en kısa zamanda yeniden bir bşka etkinlikte görüşmek dileği ile :
Ender hocam, Reha Bey, Mert, Burak, İlker abi, ve eşi, Hürriyet abi ve eşine, Umut kaptana, Serhat abime, Mesut abiye, Bolu tayfasına, ismini hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara içten sohbetleri için tekrar teşekkür ediyorum. İsmini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum.
Dip not:
En çok duyduğum soru : "Kömürü olan var mı?" : )))))
Ekmek arayanlarda bir hayli çoktu.BOBO' Alıntı:;D ;D ;D
Var var.
Sucuk var mı ???![]()
![]()
![]()
reha' Alıntı:Pardon
korkarım söylemeyi unutmuşum.. Aman, yanınıza kömür ve ekmek almayı unutmayın ;-))
reha
Anki' Alıntı:Serhat abi için Bolu batı çıkışından çıktık. Tekel bayinin orya park ettik. 12 küsür araç iken 6'ya inmiştik. Ama bir baktık esas adam yokşaftı kaymış. Eee telsizimizin anteni olmayınca bihaber ilerlemişiz. Oradan birkaç şey alıp yola devam ettik Kartalkaya sapağından bir döndük !! Amanın ee bu sefer 3 kişi kalmışız : ))) Telsiz şart abi ha bir de arkandaki araba yoksa bekleyecen
Ama sonunda tepeye vardık ya çok güzel vakit geçirdik....
Dipnot:
"Bunu yan masadan gönderdiler... tuzunuz var mı?"![]()
sertem41' Alıntı:Benimde gözümde olan hala tadı damağımda kalan Mesut Hocamın leziz mi leziz Adana kebabı.
Ellerine sağlık Mesut Abim, kesene bereket olsun.