Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,236
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC_3658.jpg

DSC_3669.jpg

DSC_3673.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diye :smiley: Hiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir hafta sonu idi. Hepinizi çok sevdim en kısa zamanda yeniden bir bşka etkinlikte görüşmek dileği ile :

Ender hocam, Reha Bey, Mert, Burak, İlker abi, ve eşi, Hürriyet abi ve eşine, Umut kaptana, Serhat abime, Mesut abiye, Bolu tayfasına, ismini hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara içten sohbetleri için tekrar teşekkür ediyorum. İsmini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum.

Dip not:

En çok duyduğum soru : "Kömürü olan var mı?" : )))))

Anki' Alıntı:
İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diye :smiley: Hiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel bir hafta sonu idi. Hepinizi çok sevdim en kısa zamanda yeniden bir bşka etkinlikte görüşmek dileği ile :

Ender hocam, Reha Bey, Mert, Burak, İlker abi, ve eşi, Hürriyet abi ve eşine, Umut kaptana, Serhat abime, Mesut abiye, Bolu tayfasına, ismini hatırlayamadığım diğer bütün arkadaşlara içten sohbetleri için tekrar teşekkür ediyorum. İsmini hatırlayamadıklarımdan özür diliyorum.

Dip not:

Gürkancım, bizlerde çok memnun olduk.

Nice buluşmalara dileklerimizle, Bursaya selamlar.

Benimde gözümde olan hala tadı damağımda kalan Mesut Hocamın leziz mi leziz Adana kebabı.

Ellerine sağlık Mesut Abim, kesene bereket olsun.

Anki' Alıntı:

Dip not:

;D ;D ;D
Var var.
Sucuk var mı ??? :D :D :D

Pardon
korkarım söylemeyi unutmuşum.. Aman, yanınıza kömür ve ekmek almayı unutmayın ;-))
reha

Serhat abi için Bolu batı çıkışından çıktık. Tekel bayinin orya park ettik. 12 küsür araç iken 6'ya inmiştik. Ama bir baktık esas adam yok :smiley: şaftı kaymış. Eee telsizimizin anteni olmayınca bihaber ilerlemişiz. Oradan birkaç şey alıp yola devam ettik Kartalkaya sapağından bir döndük !! Amanın ee bu sefer 3 kişi kalmışız : ))) Telsiz şart abi ha bir de arkandaki araba yoksa bekleyecen :smiley: Ama sonunda tepeye vardık ya çok güzel vakit geçirdik....

Dipnot:

"Bunu yan masadan gönderdiler... tuzunuz var mı?" :D

Anki' Alıntı:
Serhat abi için Bolu batı çıkışından çıktık. Tekel bayinin orya park ettik. 12 küsür araç iken 6'ya inmiştik. Ama bir baktık esas adam yok :smiley: şaftı kaymış. Eee telsizimizin anteni olmayınca bihaber ilerlemişiz. Oradan birkaç şey alıp yola devam ettik Kartalkaya sapağından bir döndük !! Amanın ee bu sefer 3 kişi kalmışız : ))) Telsiz şart abi ha bir de arkandaki araba yoksa bekleyecen :smiley: Ama sonunda tepeye vardık ya çok güzel vakit geçirdik....

Dipnot:

"Bunu yan masadan gönderdiler... tuzunuz var mı?" :D

Bende o zaman bir şey anlatayım;

Arabanın altına yatmışım şaftım kaymış vaziyette :D :D, sökmeye uğraşıyoruz nafile, uğraşıyoruz bir taraftan ben aracın altındayım, Mesut abim telefonla Gürkanla konuşuyor sanıyorum, ''Serhat sana ne lazım Tekel den?'' soruyor bana, bir an kal geldi bana, ya dedim duruma bak, eğlanacak halimizde biz eğleniyoruz, hiç bir şeyi sorun yapmıyoruz.

Tekrar benimle ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Mesut ve Reha hocama teşekkürlerimi sunuyorum. :smiley: :smiley: Otoyol polisini de kafaya alabilseydik Bolu dağlarını Reha nın arkasında dolaşacaktık ne güzel... :D :D :D

Diğer konvoydaki arkadaşlarım için de; Çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. :D :D :D

sertem41' Alıntı:
Benimde gözümde olan hala tadı damağımda kalan Mesut Hocamın leziz mi leziz Adana kebabı.

Ellerine sağlık Mesut Abim, kesene bereket olsun.

afiyet olsun, gene yaparız inşallah Serhat,

yüklenen bu kadar güzel kareden sonra nacizane bir kaç fotoğrafta ben ekleyeyim;

IMG_5251.jpg

IMG_5299.jpg

IMG_5359.jpg

.

IMG_5365.jpg

IMG_5367.jpg

IMG_5369.jpg

.

IMG_5394.jpg

IMG_5399.jpg

IMG_5406.jpg

.

IMG_5435.jpg

IMG_5437.jpg

IMG_5445.jpg

IMG_5447.jpg

.

IMG_5465.jpg

IMG_5510.jpg

IMG_5507.jpg

.

IMG_5350.jpg

IMG_5352.jpg

IMG_5354.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR