Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,236
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs

sertem41' Alıntı:
İbrahim ne yapsın Deniz, babasının DEFENDER ında öle bişi göremediği için adam şaşırdı. :smiley: :smiley: :D

Selamlar kardeşim sana bu arada. ;)

Aleyküme selam Serhat kardeşim. İnşallah yakın zamanda yeni bir etkinlikte tekrar görüşür ve eğleniriz. :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anıs

sertem41' Alıntı:
İbrahim ne yapsın Deniz, babasının DEFENDER ında öle bişi göremediği için adam şaşırdı. :smiley: :smiley: :D

Selamlar kardeşim sana bu arada. ;)

aaah ah bende merkezı kılıt artı bıde alarm bıle var da ne ıse yarııcaksa alarm :smiley: :D mıyk mıyk otunce bazen utanıyorum hahaha

ihg70' Alıntı:
Aleyküme selam Serhat kardeşim. İnşallah yakın zamanda yeni bir etkinlikte tekrar görüşür ve eğleniriz. :smiley:

Çok memnun oluruz İbrahim. En kısa zamanda...

Saygılar selamlar kardeşim.

berk' Alıntı:
aaah ah bende merkezı kılıt artı bıde alarm bıle var da ne ıse yarııcaksa alarm :smiley: :D mıyk mıyk otunce bazen utanıyorum hahaha

Ya sen hiç konuşma, mıyk mıyk mış falan :smiley: :smiley:. Olan da dertli olmayanda. Napcaz şimdi... :D :D :D

berk' Alıntı:

Hiç sorma şu alarm meslesini, zırt pırt çaldı Bolu'da.
Benim uzaktan kumandanın üstünde alarmı çaldırma düğmesi var, oturup kalkarken cepta bazen sıkışıp o düğmeye baskı oluyor, ötmeye başlıyor.

ihg70' Alıntı:
Benim uzaktan kumandanın üstünde alarmı çaldırma düğmesi var, oturup kalkarken cepta bazen sıkışıp o düğmeye baskı oluyor, ötmeye başlıyor.

Ya işte bak gördün mü, 4x4 araca bindiğiniz belli olsun değilmi, şöle alarmlı falan lüks olduğu belli olsun. :D :D

umutkaptan' Alıntı:
th_SL271826.jpg

Bolu tünelini seyrettinizmi, çok komikti dönüş yolculuğumuz. :D :D :D

ihg70' Alıntı:

abı senınkı yıne dagın basında mıyk mıyk otuyo bugun benımkı sehrın gobegınde 1 saat otmus mıllet kafayı yemıs :D dondugumde mıllet bana uyuz uyuz bakıyodu nıye buna takarsın be adam gıbısınden :smiley:))) aracı calan basına dert alır haberı yok hahah

berk' Alıntı:
abı senınkı yıne dagın basında mıyk mıyk otuyo bugun benımkı sehrın gobegınde 1 saat otmus mıllet kafayı yemıs :D dondugumde mıllet bana uyuz uyuz bakıyodu nıye buna takarsın be adam gıbısınden :smiley:))) aracı calan basına dert alır haberı yok hahah

Sen aracın üzerine yaz, ''LÜTFEN ÇEKMEYE KALKMAYIN, BAŞINIZA BELA OLUR''. Ne olur ne olmaz benden söylemesi, birde telefon numarası bırak. :D :D :D

sertem41' Alıntı:
Sen aracın üzerine yaz, ''LÜTFEN ÇEKMEYE KALKMAYIN, BAŞINIZA BELA OLUR''. Ne olur ne olmaz benden söylemesi, birde telefon numarası bırak. :D :D :D

abı sehırıcınde cok dolastıgım ıcın gecenlerde salak bı trafık zabıtası cektırmeye kalktı adama zırhlı dedım bu arac 4.5 ton :smiley:)) sızın arac kaldıramaz bunu dedım :D sole bı baktı bana hadı cabuk bıtır ısını dedı ve yurudu gıttı :smiley:

berk' Alıntı:

Çalınmasından çok caydırmak amaçlı taktırmıştım. 150 liralık teyp için gelip kurcalamasınlar diye. Çalıp ne yapacaklar, belgrad'a off-road yapmaya m gelecekler ? ;D

ihg70' Alıntı:
Çalınmasından çok caydırmak amaçlı taktırmıştım. 150 liralık teyp için gelip kurcalamasınlar diye. Çalıp ne yapacaklar, belgrad'a off-road yapmaya m gelecekler ? ;D

İbrahim biliyorsun hırsızlar sipriş üstüne çalışıyorlar( aman allah yazdıysa bozsun) birileri DEFENDER siparişi vermesinde. :smiley:

eğlenceli bi gezi olmuş, aranızda bi duster dördüm. biraz bahsedermisiniz? test etme fırsatı bulduğunuz için soruyorum. görüşleriniz nelerdir?

olivin44' Alıntı:
eğlenceli bi gezi olmuş, aranızda bi duster dördüm. biraz bahsedermisiniz? test etme fırsatı bulduğunuz için soruyorum. görüşleriniz nelerdir?

Selamlar ;

Aşağıdaki link sizin için yararlı olur kanısındayım..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66940.0;topicseen

Saygılar

Cenk

Aradan uzun bir zaman geçmiş olsa da; bendeki resimleride ekliyorum arkadaşlar..
Gecikme için üzgünüm.
Etkinliğin olduğu Cumartesi günü Ankaraya yola çıkacağımdan dolayı herbirinizle tanışamamış olsamda keyifli saatler ile güzel birliktelikler
geçirdiğinizi anladım görsellerden ve yorumlarınızdan..
Karadeniz Ereğliden sevgilerimle
Murat AYRAL

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

24122010481.jpg

25122010489.jpg

25122010490.jpg

25122010491.jpg

25122010495.jpg

;)
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

25122010496.jpg

25122010497.jpg

25122010501.jpg

25122010502.jpg

25122010513.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR