Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,502
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Mükemmel :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

reha' Alıntı:
IMG_2965.JPG

Müthiş bir kompozisyon, elinize sağlık.

Takipteyim.

reha' Alıntı:
Selam Burak
dün gece yüklemiştim onları.. Maalesef Picassa yı hiç kullanmadım, ama bir şekilde bana ulaştırabilirsen (CD vs) , diğer fotografların yanına eklerim, sizin adınız ile.. reha
Tamamdır abi.

Arkadaşlar,
1) sizlere "bizlere katıldığınız",
2) Ender arkadaşımızıa, bütün bu organizasyon yükünü sırtladığı,
3) Bolu OffRoad'a bizleri mükemmelen ağırladıkları
için, şahsen çok teşekkür etmek isterim. Sonun da fotoğrafları http://www.rehayurdakul.com/temp20101225Sarialan/ adresine yükledim sonunda. Önemli hususlar:

1) Fotoğrafların çoğu "bilginiz dışında" (doğal olması için) çekildiği için, eğer silinmesini istediğiniz fotoğrafınız var ise lütfen linkini yollayın, hemen sileyim.
2) Fotoğraflar küçük boyutludur. Eğer "tam boyutunu" istediğiniz fotoğraf var ise, lütfen bana PM atın
3) Benim cektigim fotograflarin hepsi "sizlere" aittir,Hic sormadan, kaynak belirtmeden istediginiz gibi Kullanabilirsiniz

herkese çok güzel bir hafta dilerim, reha

Bu güzel iki günün gerçekleşmesinde emeği geçen Ender arkadaşıma, Bolu Offroad'a, Reha hocama ve etkinliğe katılan tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.

Her şey çok güzeldi.

Selamlar.
Mesut

Çok sevgili Reha ve Mesut,

Aracım arıza yaptığı sırada ev sonrasında gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürler ediyorum.

Daha nice keyifli gezilere dileklerimle, tüm GEZENBİLİR dostlarını selamlıyorum.

_mg_1968_std.jpg

Serhat hocam,
rica ederiz.,
1) hiç önemli değili vazifemiz..
2) Zaten bir LR sahibi olarak "çekme ve çekilme" konusuna çok aşinayız ;-)

Ayrıca, çok şanslı idik, zira hiç problemsiz seyahatimize devam edebildik.. sonuç olarak, sevgili Defender'iniz bizleri hiç üzmedi .. bir de Otoyol Polisini ikna edebilseydik daha da güzel olacak idi ;-))
reha

çok güzel bir buluşma olmuş... inşallah bir dahakine aracım d yetişir de ben de dahil olabilirim...

reha' Alıntı:
2) Zaten bir LR sahibi olarak "çekme ve çekilme" konusuna çok aşinayız ;-)

reha

Seviyorum Reha abim seni :smiley:

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
gezimizin toplu fotoğrafını paylaşmak istiyorum..

IMG_2965.JPG

harikasınız orada olmayı o kadar çok istiyordumki :D harikasınız

tüm dostlara teşekkkürler.
çok güzel bir etkinlik oldu.çok eylenceliydi.ayrıca eğitici ve öğretici oldu:smiley:
zaten fotoğraflar herşeyi açıklıyor,ellerine sağlık reha abim.
mustafa kemal abi ,ufuk abi,cihan abi sizleri yeniden görmek güzeldi..canan abla gelemediği için üzüldüm.
bende çektiğim fotoğrafları paylaşacağım..
sevgiler
hilal

Bende Bolu Sarı alan'da Çok güzel zaman geçirdiğimiz tüm dostlara teşekkür ederim

En kısa zamanda görüşmek üzere

Selamlar

Ender

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR