Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,394
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Reha ( Deha ) Abim..Tüm fotoğraflar için sağolasın..Ellerine sağlık..Sizleri tanıdığım için ne kadar memnumun tarif edemem..

Saygılar

Cenk

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

cenk sana ve abbasa da teşekkür ediyorum.
fotoları ilerleyen zamanlarda foruma eklerim.

reha' Alıntı:
Arkadaşlar,
1) sizlere "bizlere katıldığınız",
2) Ender arkadaşımızıa, bütün bu organizasyon yükünü sırtladığı,
3) Bolu OffRoad'a bizleri mükemmelen ağırladıkları
için, şahsen çok teşekkür etmek isterim. Sonun da fotoğrafları http://www.rehayurdakul.com/temp20101225Sarialan/ adresine yükledim sonunda. Önemli hususlar:

1) Fotoğrafların çoğu "bilginiz dışında" (doğal olması için) çekildiği için, eğer silinmesini istediğiniz fotoğrafınız var ise lütfen linkini yollayın, hemen sileyim.
2) Fotoğraflar küçük boyutludur. Eğer "tam boyutunu" istediğiniz fotoğraf var ise, lütfen bana PM atın

herkese çok güzel bir hafta dilerim, reha

Reha Abicim,

Ben Teşekkür ederim;
Öncelikle sizin verdiğiniz destek için, siz olmasanız ben de sırtlayamazdım böyle; Fotoğraflar için ayrıca çok teşekkür ederim.

Bol-off'a bende Teşekkürü borç bilirim, güzel dostlarım Samim, Burhan, Paşa, Zeki, Erkan Ve başkan irfan Abimize tekrar teşekkürler;

Ve katılan tüm dostlara çok teşekkürler,

En kısa zamanda bir kar kampında tekrar görüşmek üzere

Selamlar

Saygılar

Ender KURUTLU

Bursa grubu Gürkan-Volkan saat 01:00 sularında evlerine dönmeyi başardı... Herkese tekrar teşekkürlerimi sunarım güzel bir hafta sonu etkinliği oldu..

nadja' Alıntı:
cenk sana ve abbasa da teşekkür ediyorum.
fotoları ilerleyen zamanlarda foruma eklerim.

Asıl yol arkadaşlığın için ben teşekkür ederim..Tanıdığıma çok memnun oldum..Fotoğraflarını bekliyorum..

Cenk

Selamlar
bulusmamızın GPS kayıtlarını ilişikte bulabilirsiniz. Bu dosyayı Google Earth programında açarsanız, gezimizin de geçtiğimiz yerleri inceleyebilirsiniz. iyi günler dilerim,
reha

Ekli dosyalar

• 20101226SarialanGezenbilirLRBulusmasi.kmz
    117.2 KB · Görüntüleme: 170

Mesut Abicim;

O güzel kebap için sana da teşekkür ederim;

MKG abime Zivania için;

Nejat abi Sucuklar 10 numaraydı; ne zaman bir yere gitsek illa bakıyorsun bana

Funda sana sadece teşekkür etmek yetmez bir de kuymak yaptırtmak lazım :smiley:) )

Cenk, Gürkan Burak sizleri tanımaktan keyif aldım,

Sayar Oto Mustafa Abimize'de ayrıca teşekkür ederiz, her başımız sıkıştığında ararız kendisini..

Seyhan Abicim size de teşekkür ederiz, güzel arabanız da hala aklımızda

Aklma geldikçe parça parça yazıyorum :smiley:))

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER....

Ender ;

Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum..Herşey çok güzeldi..Umarım yakın bi zamanda bunu başka bi karlı kamp gezisinde tekrarlarız..

Seyhan Abi demişken ben de ekleme yapmak istiyorum..Gaz telim sorunlu olduğu için dönüş yolunda kendisinden beni takip etmesini rica ettim..Belki 2 saatte gideceği yolu benim için 3,5 saatte bitirdi..Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Cenk

İlk defa Enderin sayesinde katıldık ve gerçekten çok eğlendik..

Herkese çok teşekkür ederiz...

ertürk

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.... çok güzel ve eğlenceli bir haftasonu geçirdik...

ufukozkan' Alıntı:
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.... çok güzel ve eğlenceli bir haftasonu geçirdik...

Ufuk Abicim Naci abinin makyaj çantası ile çektirdiğimiz resim çok güzel çıkmış Reha abinin eline sağlık

Arkadaslar
Sizlerden gln sorular uzerine anladim ki, bir konuyu net aciklayamamisim..

Benim cektigim fotograflarin hepsi "sizlere" aittir,
Hic sormadan, kaynak belirtmeden istediginiz gibi
Kullanabilirsiniz

Bu mail trafigi icin kusuruma bakmayiniz lutfen.
Reha

endy' Alıntı:
Ufuk Abicim Naci abinin makyaj çantası ile çektirdiğimiz resim çok güzel çıkmış Reha abinin eline sağlık

:smiley: :smiley: :smiley: dur henüz kendime gelemedim.... biraz rahatlayım döktürücem :smiley: :smiley: :smiley:

hersey cok guzeldı emegi gecen herkese cok tesekkurler... ıykı katılmısım ıyıkı hepınızı tanımısım haarıkaydı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR