Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahirisa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,649
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

fotoğraflar bu kadar mı?

Etiketler

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Arkadaşlar

25 Aralık 2010 Cumartesi günü Bolu Sarı alan yaylasında öğlen saatlerinde başlayan Değerli Abimiz Faruk Kayhan'ın anısına ithaf ettiğimiz Gezenbilir 3. Landrover Marka Buluşması 26 Aralık Pazar akşamı saat 17:00'de Bolu Aladağ Jandarma kavşağında Vedalaşmamız ile sona erdi.

Bizler Zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlayamadık, Bizlerle beraber olan Tüm dostlarımız bu etkinliği renklendirdiler.
Cumartesi öğleden sonra Kartalkaya araçlar konvoy halinde çıktı Kartal otelin önünden dönerek geri gelip hava kararmadan önce SarıAlan yaylasında araçlarımızla arazide ufak ısınma Turları attık, çamurlandık biraz,

Akşam Baysal otelin önünde ateş başı muhabbetleri, mangallar, ve uzun zamandır bir araya gelememenin verdiği heyecanla yumuşak bir hava altında geceyi sonlandırdık.

Tüm etkinlik Boyunca Fotoğraf çeken Reha Abi, Funda, ve diğer Arkadaşlar etkinliği unutulmaz kıldılar...

PAzar Günü kahvaltıdan sonra önce 1 Grup araç Delikanlı etabında çamurlandılar ve 2. grup araçlarla saat 12:30 da buluşarak taşlı yayla'ya toprak bir yol üzerinden geçerek gölün kenarında mangal yapıp az çamurlanıp güzel bir şekilde konvoy Halinde Bolu Aladağ Jandarma kavşağında en kısa zaman da Buluşmak üzere vedalaşarak ayrıldık.

Etkinliğin Süprizleri ;

Cihan Ülker abimizin Antalya'dan çıkarak pazar Sabah'ı o kadar kısa bir süre için Bolu'ya gelmesi idi.

Ufuk abinin Mustafa Kemal Abi ile gelmesi

Sedat'ın Dacia Duster ve Duster'in performansı, Sedat'ın Yeni İmajı

Mert ve Oktay'ın Cumartesi Gecesi saat 2.30'da gelmesi idi.

Can dostum Umut Hayta, Erfturk Gurer, Volkan ve eşinin de katılması beni oldukça sevindirdi.

Tüm Bu etkinlikte Bol-off yanımızdaydı.

Naci Ve Nejat abinin dostluğuna, neşeli muhabbetlerine hayran kaldık, Nihan'ın Dutch girl imajını perçinledik beraber, Dilek ve Saat 6 Da Ankara'da olmasını konusunda bizi epey güldürdüler.

Nihan Sana da teşekkür ederim, dağ tepe bayır hiç üşenmeden benimle birlikte gezdiğin için.

Mesut abinin mangaldaki kebaplarını da unutmamak Lazım.

Mustafa Kemal Abi ve o inanılmaz güzellikteki TD5 ile her daim enerjisi hepimizi çok mutlu etti,

Tüm Land rover Seven, LAnd rover Sahibi arkaşdalarımız ile çok güzel bir zamanı paylaştık;

2 land Cruiser, 1 nissan navara, 1 MErcedes G 350, Land Rover'lar ile birlikte kardeş kardeş gezdiler :smiley:

Gürkan, Burak, Sinan, Mert Esin, Cenk, Ekibin Telsizcisi Umut Kaptan, Kubilay Bey, Serhat Bey, Hürriyet bey ve eşi, Mert Aktaş Ve eşi, ibrahim abi, İlker abi ve eşi, Mustafa Bey, MAhir bey ve eşi

Yasemin ve Ufuk
Volkan, Hilal, Seval, Seyhan Abi

ve daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyiki varsınız. Gezenbilir 4. Landrover Buluşmasında görüşmek üzere,

Baysal Otel Armağan bey ve Babasına ayrıca misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ender KURUTLU

Organizasyon müthiş keyifli olmuş ama foto lar yetersiz beklemedeyiz :D

Arkadaşlar

25 Aralık 2010 Cumartesi günü Bolu Sarı alan yaylasında öğlen saatlerinde başlayan Değerli Abimiz Faruk Kayhan'ın anısına ithaf ettiğimiz Gezenbilir 3. Landrover Marka Buluşması 26 Aralık Pazar akşamı saat 17:00'de Bolu Aladağ Jandarma kavşağında Vedalaşmamız ile sona erdi.

Bizler Zamanın nasıl hızlı geçtiğini anlayamadık, Bizlerle beraber olan Tüm dostlarımız bu etkinliği renklendirdiler.
Cumartesi öğleden sonra Kartalkaya araçlar konvoy halinde çıktı Kartal otelin önünden dönerek geri gelip hava kararmadan önce SarıAlan yaylasında araçlarımızla arazide ufak ısınma Turları attık, çamurlandık biraz,

Akşam Baysal otelin önünde ateş başı muhabbetleri, mangallar, ve uzun zamandır bir araya gelememenin verdiği heyecanla yumuşak bir hava altında geceyi sonlandırdık.

Tüm etkinlik Boyunca Fotoğraf çeken Reha Abi, Funda, ve diğer Arkadaşlar etkinliği unutulmaz kıldılar...

PAzar Günü kahvaltıdan sonra önce 1 Grup araç Delikanlı etabında çamurlandılar ve 2. grup araçlarla saat 12:30 da buluşarak taşlı yayla'ya toprak bir yol üzerinden geçerek gölün kenarında mangal yapıp az çamurlanıp güzel bir şekilde konvoy Halinde Bolu Aladağ Jandarma kavşağında en kısa zaman da Buluşmak üzere vedalaşarak ayrıldık.

Etkinliğin Süprizleri ;

Cihan Ülker abimizin Antalya'dan çıkarak pazar Sabah'ı o kadar kısa bir süre için Bolu'ya gelmesi idi.

Ufuk abinin Mustafa Kemal Abi ile gelmesi

Sedat'ın Dacia Duster ve Duster'in performansı, Sedat'ın Yeni İmajı

Mert ve Oktay'ın Cumartesi Gecesi saat 2.30'da gelmesi idi.

Can dostum Umut Hayta, Erfturk Gurer, Volkan ve eşinin de katılması beni oldukça sevindirdi.

Tüm Bu etkinlikte Bol-off yanımızdaydı.

Naci Ve Nejat abinin dostluğuna, neşeli muhabbetlerine hayran kaldık, Nihan'ın Dutch girl imajını perçinledik beraber, Dilek ve Saat 6 Da Ankara'da olmasını konusunda bizi epey güldürdüler.

Nihan Sana da teşekkür ederim, dağ tepe bayır hiç üşenmeden benimle birlikte gezdiğin için.

Mesut abinin mangaldaki kebaplarını da unutmamak Lazım.

Mustafa Kemal Abi ve o inanılmaz güzellikteki TD5 ile her daim enerjisi hepimizi çok mutlu etti,

Tüm Land rover Seven, LAnd rover Sahibi arkaşdalarımız ile çok güzel bir zamanı paylaştık;

2 land Cruiser, 1 nissan navara, 1 MErcedes G 350, Land Rover'lar ile birlikte kardeş kardeş gezdiler :smiley:

Gürkan, Burak, Sinan, Mert Esin, Cenk, Ekibin Telsizcisi Umut Kaptan, Kubilay Bey, Serhat Bey, Hürriyet bey ve eşi, Mert Aktaş Ve eşi, ibrahim abi, İlker abi ve eşi, Mustafa Bey, MAhir bey ve eşi

Yasemin ve Ufuk
Volkan, Hilal, Seval, Seyhan Abi

ve daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyiki varsınız. Gezenbilir 4. Landrover Buluşmasında görüşmek üzere,

Baysal Otel Armağan bey ve Babasına ayrıca misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ender KURUTLU

dostlarım için geldim ve döndüm çok teşekkürler hepinize ama 23 saatte 1600 km yol yapınca biraz yamulduk :D

cihanülker' Alıntı:
dostlarım için geldim ve döndüm çok teşekkürler hepinize ama 23 saatte 1600 km yol yapınca biraz yamulduk :D

Abi hem sevindirdin hem doyamadık sana hayal gibi oldu valla; ayağına sağlık, sevindirdin bizleri

nordic1903' Alıntı:
Ender ;

Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum..Herşey çok güzeldi..Umarım yakın bi zamanda bunu başka bi karlı kamp gezisinde tekrarlarız..

Seyhan Abi demişken ben de ekleme yapmak istiyorum..Gaz telim sorunlu olduğu için dönüş yolunda kendisinden beni takip etmesini rica ettim..Belki 2 saatte gideceği yolu benim için 3,5 saatte bitirdi..Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

Cenk

Cenk abi sağsalim varmana sevindim.Gerek yemek konusunda gerekse çadır kurmada ayrıca sohbetinle beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim.Başka bir etkinlikte görüşmek üzere.

ender çok teşekkürler ,emeğine yüreğine sağlık..
cihan abi iyi ki de geldin:smiley: mutlu ettin bizi..
nevin abla ve hürriyet abi,mert ve seda ,ilker abi ve aslı sizleri tanımak çok güzeldi..
şömine başı sohbetlerimiz unutulmazdı..
kubilay abi nerde?
beni defendercı yaptı kendisi ortada yok:smiley:

cihanülker' Alıntı:

Cihan abi ben de seni arayacaktım şimdi Antalya'ya indin mi diye.Sağsalim vardığınıza sevindim.Gerçekten doyulmaz bir insan olduğunu gördüm birkaç saatte .Her şey için çok teşekkür ederim.Umarım başka bir etkinlikte görüşürüz.

Çok güzel bir etkinlikti herzaman ki gibi sizler sayesinde çok keyifli bir hafta sonu geçirdim .Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim .
Reha abi fotoğraflar çok güzel ellerine, gözüne ve emeğine sağlık ..
Ender'cim bir dahaki kampta kesin tedarikli geleceğim bu konuda:smiley::smiley:

Bir kaç karede bende...

DSC_0144.jpg

DSC_0141.jpg

DSC_0169.jpg

DSC_0178.jpg

DSC_0171.jpg

...

DSC_0180.jpg

DSC_0182.jpg

DSC_0186.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0192.jpg

...

DSC_0227.jpg

DSC_0241.jpg

DSC_0245.jpg

DSC_0257.jpg

DSC_0277.jpg

...

DSC_0286.jpg

DSC_0321.jpg

DSC_0385.jpg

DSC_0390.jpg

DSC_0399.jpg

...

DSC_0421.jpg

DSC_0423.jpg

DSC_0436.jpg

DSC_0472.jpg

DSC_0483.jpg

...

DSC_0503.jpg

DSC_0488.jpg

DSC_0524.jpg

DSC_0534.jpg

DSC_0538.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri