KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (4 Eylül 2010)
Yayınlanan fotoğraflar compact makinalarla çekilenler Ertuğrul abi, hele bir profesyonel fotoğrafçılarımız dinlenip,konuya iştirak etsinler, eminim çok güzel kareler göreceğiz...
loganrory' Alıntı:
Yayınlanan fotoğraflar compact makinalarla çekilenler Ertuğrul abi, hele bir profesyonel fotoğrafçılarımız dinlenip,konuya iştirak etsinler, eminim çok güzel kareler göreceğiz...
Bunu tahmin ediyorum sevgili Fatma da .. önerim kabul görecek olursa zaten oy verenlerin çoğunluğu herhalde benim gibi amatörler olacağından .. amatörler daha şanslı olabilir
Ben daha yeni uyandım Daha fotoğraflar bilgisayara aktarılacak, RAW çektim (birinin aklına uydum işte) sanki PS falan kullanırmışım gibi, neyse JPEG haline getirilecek sonra 500+ resim içinden güzelleri seçilecek, yüklenecek... çoook işim var çoooook
Gezininin tamamına katılmış olmasamda çok keyifliydi.
Nuruosmaniyedeki makam şöförünün bizi yabancı sanıp, resmimi çekin demesi sonradan farketmesi çok komikti.
Eskişehirden gelen Şeyhmus arkadaşımızında süper esprileri vardı.Herkese teşekkürler.
slmlar ESKİŞEHİRDEN ertan bu siteye yeni üye oldum üye olur olmazda ilk etkinliğinize katıldım inşallah diğer etkinliklerede katılmak nasip olur sabaha kadar dolaşıp değişik yerler gördüm güzel arkadaşlıklar kurdukbu organizasyonları yapan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ederim .)))))))))))ESKİŞEHİREDE (((((((( GELMENİZİ İSTERİM