Kar yerine yağmurla geçirdiğimiz bir kış kampı daha geride kaldı. Umarım herkes sağ salim evine varmıştır. Yedigöller her zaman çok güzel. Bu sene ilaveten temiz ve bakımlı tuvaletler bulduk. Katılım oldukça iyiydi.
Varlığıyla kampı zenginleştiren bütün Gezenbilircilere teşekkür ederiz.
Değerli dostlarla geçirdiğimiz bir kış kampını daha geride bıraktık.Eski dostlara buluşmanın yeni arkadaşlıklar edinmenin ve tabikide doğanın tadını doyasıya çıkardık.Tüm katılımcı arkadaşlara ve emeği geçen herkeze kucak dolusu sevgiler.
Bol karlı 6.Gezenbilir Kış Kampında görüşünceye kadar sağlıcakla kalınız.
Dostlarla geçen keyifli bir kampt'tı yeni dostluklar kuruldu emeği geçen herkese teşekkürler. Cuma günü öğlen kamp alanında
olduğumuzdan doya doya keyfini çıkardık.
Güzel ve keyifli bir kamptı. Katılan herkese teşekkür ederim. Herşey fazlası ile güzeldi. Pamuk'a yemek vermediğiniz için ayrıca teşekkür ederim tekrarr )
yedigöllere 2007 yılında günübirlik arkadaşlarımla gitmiştim buraya aşık olup kamp atmak için deliler gibi ekip aramıştım. 2008 mayıstı sanırım gezenbilir keşfedip üye oldum 2008 yılının sonlarında ilk kampımı yineyedigöllere gezenbilirle yaptım. beraber geldiğim arkadaşım cemil ve ben yine yedigöllere kamp atabilmeyi çok istiyorsuk ama araç olmadığı için bunu gerçekleştiremedik bir türlü. tekrar gezenbilir ile Yedigöller keyfi yaşamak güzeldi yılda bir kerede olsa eski dostları görmek yeni arkadaşlarla yeni sohbetler etmek hoştu. emeği geçenlere gönülden teşekkürlerimi sunarım.
muhteşem bir kamp deneyimi oldu benim için tek kelimeyle süperdi ... ... murat abi ve efe abi adlarını unuttuğum kimler var ise bizleri böyle güzel bir etkinlikte buluşturdukları için kocaman bir teşekkür sizlere diyecek söz bulamıyorum bu arada efe abi yaz kampına kadar bekletme bizleri araya bi şey sıkıştıralım