KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gecenin ilerleyen vakitlerinde kısa zamanlı ziyaretimize gelen arkadaşlarımız dışında başladığımız ekiple bitirdiğimiz ,bol kahkahalı güzel bir etkinlik oldu. Gelen giden herkesin ayaklarına sağlık. Pier Loti de etkinlik bitti diyerek kışkışlamak zorunda kaldık gitmediler
Not: Fotoğraf Mert Palabıyık'ın selfie çubuklu makinasıyla çekilmiş ve şahsına aittir
Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015)
Fotografcilik hobisine cok merakli ve bir o kadar cekmeyi seven biri olarak canon 650d ile cok taze olarak bir başlangıç yaptim fakat kesinlikle teknik anlamda hicbir bilgiye sahip değilim benide araniza kabul eder misiniz acaba sizlerden yaşayarak ve pratik yaparak çok şey öğrenebilirim diye düşünüyorum ne demisler demir tavinda dövülür. Musadeniz varsa tabi
Ynt: Gezenbilir 7. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (11 Temmuz 2015)
Fotografcilik hobisine cok merakli ve bir o kadar cekmeyi seven biri olarak canon 650d ile cok taze olarak bir başlangıç yaptim fakat kesinlikle teknik anlamda hicbir bilgiye sahip değilim benide araniza kabul eder misiniz acaba sizlerden yaşayarak ve pratik yaparak çok şey öğrenebilirim diye düşünüyorum ne demisler demir tavinda dövülür. Musadeniz varsa tabi