aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 26 Şub 2017 #1 Telefondaki fotoğraflarıda daha sonra ekleyecegim Buradan ereğlili abilerime yaptıkları destekten ötürü minnettarım.Tanıdığıma çok memnun oldum.Bir sonraki kampta görüşmek üzere Son düzenleme: 26 Şub 2017
Telefondaki fotoğraflarıda daha sonra ekleyecegim Buradan ereğlili abilerime yaptıkları destekten ötürü minnettarım.Tanıdığıma çok memnun oldum.Bir sonraki kampta görüşmek üzere
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 26 Şub 2017 #2
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 26 Şub 2017 #3
tufancetiner Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 3 27 Şub 2017 #4 Merhaba, Drone ile yaptığımız çekimi hazırlıyorum. En kısa zamanda paylaşacağım. Dronun sesi yüzünden çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Merhaba, Drone ile yaptığımız çekimi hazırlıyorum. En kısa zamanda paylaşacağım. Dronun sesi yüzünden çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
lyna Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 79 Yaş 34 Yer Antalya 27 Şub 2017 #5 aslan28' Alıntı: [/ATTACH] Ekli dosyayı görüntüle 59058 Genişletmek için tıkla ... Bu aracın üstündeki normal çadır mı yoksa hazır araç üstü çadırlardan mı merak ettim açıkcası.
aslan28' Alıntı: [/ATTACH] Ekli dosyayı görüntüle 59058 Genişletmek için tıkla ... Bu aracın üstündeki normal çadır mı yoksa hazır araç üstü çadırlardan mı merak ettim açıkcası.
Niyazi Zorlu Kamp I Mesajlar 148 Tepkime Puanı 26 Yer Ankara 27 Şub 2017 #6 Harika bir kamp gezi olmuş.ÖZEL nedenlerden katılamadım.İnşallah seneye katılabilirim.Fotografların devamını bekleyeceğim.
Harika bir kamp gezi olmuş.ÖZEL nedenlerden katılamadım.İnşallah seneye katılabilirim.Fotografların devamını bekleyeceğim.