Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan) Raporu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,153

Etiketler

Çok istememe rağmen görevimden dolayı katılamadım.Ancak sizlerin doğa ile baş başa kaldığınız ve dostluklar edindiğinizi fotoğrafları dört gözle bekledim.Fotograflarinizi gördüğümde gelmiş gibi oldum.Hepiniz sağlık ve güvenlik içinde kalın.Bir daha sonraki kamplara katılmak istiyorum.Yapilacak kampları da bekliyorum.

Herkese merhaba ,
Daha kampçılık ekipmanımız olmadığı için bu etkinliğe katılamadık ancak ileride düzenlenecek etkinliklere (özellikle çocukların katıldığı) katılacağız.

Kamp alanında gece sıcaklık yaklaşık kaç dereceye indi ?
Bizde bu ay sonunda Bolu Aladağlara gitmeyi planlıyoruz 2 ufak kızımız var , onların ve bizim üşümememiz için kaç derecelik bir uyku tulumu alalım ? Bu mevsimde Bolu tarafı gece kaç dereceye düşer ?

Aladağlar yaz geceleri bile soğuk oluyor.Bence çocuklar için mevsim erken,biraz daha beklemek lazım.

20 aylık oğlumla
Aladağlar yaz geceleri bile soğuk oluyor.Bence çocuklar için mevsim erken,biraz daha beklemek lazım.
haftasonu 20 aylık oğlumla kamptaydım gece bi ara çadırın içi 3.5 dereceydi... biraz kalın giydirdim o kadar, eşimin 0 derece konfor derecesi olan uyku tulumu, kendime 10 derece konfor derecesi ve üzeri bir polarla geceyi geçirdim zevklerinizi ertelemeyin hele ki böylesine insana yararlı olan bişey için.. şu geçsin bu geçsin ödemem bitsin kış gelsin yaz gelsin derken ömür bitiyor

0°C de termometremin alarmı çaldı. gerekli kontrolleri yaptıktan sonra uyumaya devam ettim. sabah uyandığımda pet şişenin içinde suyun yaklaşık yarısı buz tutmuştu.

Ben de katılıyorum bu düşünceye. Bir de benim bahsettiğim sıcaklık çadır içi sıcaklık değil çadır, dış ortam sıcaklığı idi. gündüz ve gece uyuyuncaya kadar hava zaten mükemmeldi.