KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
Walla arkadaşlar ben fikrimi orataya attım.Bu diş bilemeler,bu uzaktan uzağa kükremeler boşa gitmesin derim(Nasıl gaz veriyorum ama ).Zamanıda siz belirleyin artık ister bahara ister yaza ben beklerim.Değer bence bu tür bi atraksiyon için beklemeye ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
şekerşey0606' Alıntı:
Walla arkadaşlar ben fikrimi orataya attım.Bu diş bilemeler,bu uzaktan uzağa kükremeler boşa gitmesin derim(Nasıl gaz veriyorum ama ).Zamanıda siz belirleyin artık ister bahara ister yaza ben beklerim.Değer bence bu tür bi atraksiyon için beklemeye ;D ;D
şekerşey0606' Alıntı:
Ya arkadaşlar hazır bukadar gaza gelinmiş,ortam kızışmış,kanlar kaynamışken bence bi ara bi turnuva falan düzenleyelim İngilizlerle-Japonlar arası keh keh ;D ;D
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2
Daha iyi ya,avantajlısın işte istediğin tarafta takılabilirsin Biz kızlarda jüri oluruz.Zaten buaralar en gözde iş jürilik oluyo dimi.Hadi yine iyisiniz arkadaşlar bedava jürileriniz bile hazır(E sponsorluk kolay diil.Bi yerden başlamak lazımdı dimi ;D )