KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2
valla burası kızıştı mgk ve onur arasında sağlam bi çekişme olacak bu kerim abinin yaşasın japon kardeşliğine dönmesin çekişeceğiz diye lank diye ikinizde şaftları dağıtmayın ikinizi birden kurtarmak zor olur mustafa abi senin defender apartmanada çıkıyomu yahuuu bizim asansöler bozulunca senin defenderı ödünç alayım malum 9. kattayız
pardon ben karıltırdım onur yerine umut olacaktı düzeltiyorum onur yerine umut olacak
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2
umutcugum merdivenler işte normal eğimde sanırım 45 derece eğimi ama merdiven arası geçişler dar biraz oraları nasıl geçirirz bilmiyorum uçabilme yeteneği kazanırsaa belki olabilir
neyse umutcugum ben yatıyorum yarın devam edelim hehe çünkü ben uykumu alamayınca kendimden nefret eder oluyorum hergün erken yatıp 8 saat uyuma sözü veriyorum kendime ama alışkanlık işte hiç beceremiyorum bugn 1 kaç saat erken yatayım bari