KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
34Hakan' Alıntı:
Gerçekten olmayan baklavaları yemiş olsaydım,derdimki kezbancım 10 parmağında 10 marifet ellerine sağlık ama görüyorumki 10 parmakta 10 yalan ;D ;D ;D ;D ;D ;D Eğer ben o baklavaları yemişsem ömrüm boyunca çamursuz ,karsız,düz,arazide off road a maruz kalayım ;D ;D ;D ;D ;D ;D Off road lara gelesin inşallah bu iftira yüzünden
saol abi yrn lastık gelıyo valla ,bi dahaki sefere lastik patladımı riske atmıycam. kendı aramızda kural gibi bi şey olamlı lastiği patlayan ya offroada devam etmıycek yada eve dönüş yolunu tutucak
Her gezide birşeyler öğreniyoruz benim bu geziden çıkardıklarım;
1- AT lastik ile yarım metre çamura balıklama dalınmaz
2- Yanında her zaman strap ve u kilit olacak. 1 altı metrelik, birde 3 metrelik almıştım, yanında ikide sağlam u kilit. ;D
3- Çamurda tekerlek izinden devam edeceksin, dışına çıkmana izin vermiyor, boşuna ön aksları , rotilleri, motoru zorlama mümkünse direksiyonu serbest bırak.
4- Yanında böyle havalar için yağmurluk ve çizmen olacak . Vardı.
5- Mangal için bir yelpaze olmalı, bu havada odunlar kolay tutuşmuyor Referans: Ufuk Abi.
6- Her ihtimale karşı , bi branda hiç fena olmuyor. 3x3metre yeterli. Birazda sağlam bi ip. Referans : Ufuk Abi
jan' Alıntı:
saol abi yrn lastık gelıyo valla ,bi dahaki sefere lastik patladımı riske atmıycam. kendı aramızda kural gibi bi şey olamlı lastiği patlayan ya offroada devam etmıycek yada eve dönüş yolunu tutucak
Hemen bırakması şeklinde değilde ekip halinde karar vermek lazım. Durumun ve yolun kalanına göre ekip bir karar verip ona göre devam edilmeli diye düşünüyorum.