Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Selam,
Ben bu geziye "şu ;D

" , "bu ;D

" ve "o ;D

" sebeplerden katılamayacağımı söylemiştim....
Cumartesi günü çoğu arkadaşın ısrarları oldu, hepsini refüze ettim ve belkide kırdım... :'( Özür dilerim...
Akşam, en son Ufuk abi aradı.
"Sabah 10' da orada olacaksın" dedi
ve
beni konuşturmadan telefonu kapattı... ;D
Artık iyice köşeye sıkışmıştım...

Hakan' ı aradım.
Hakan' ı aramaktaki amacım; "Katılmayacağım için Ufuk abi' nin kızgınlığını bertaraf etmemin yöntemini öğrenmekti..."
Telefonunu O k ş a n açtı ve "H a k a n c ı ğ ı n ı n d u ş t a o l d u ğ u n u s ö y l e d i . . .
;D
;D"
Az sonra Hakan
d ö n d ü geri ;D...
Derdimi anlattım...
Ben Hakan' dan "Ufuk abiye şöyle açıklarız, böyle açıklarız, merak etme v.s. v.s." gibi sözler beklerken,
hiç düşünmeden;
"Ufuk abi geleceksin dediyse konu kapanmıştır, geleceksin. Başka yolu yok" :-\ dedi
Tüm bunlara rağmen katılmamaya kararlıydım...
Gece bilgisayar açık şekilde uyuya kalmışım, 8' de uyandım kendiliğinden, bi baktım laptop saolndaki sehpanın üstünde açık, f5 yaptım, gece açık bıraktığım konuya mesajları yazdım ve içimdeki ürküten ses bana "giyin - çık" dedi

;D ;D
Gel diyen arkadaşları kıramazdım ve Ufuk abi' nin "geleceksin" talimatını reddedemezdim.
"Emir Demir' i keser ;D ;D"
En doğrusunu yapmışım, bu etkinlik kaçırılmazmış, katılamayanlar adına gerçekten üzülüyorum....

rahatsızlıklarımdan dolayı aracımı kullanamadığım için beni krallar gibi 4X4 D-Max' larında ağırlayan ve nazik jestlerinden dolayı Ganjavi ailesine,
Fotoğraf ve video çekip muhteşem paylaşımlarda bulunan arkadaşlara,
Ufum abi' nin emir telekki ettiğim çağrısına ve en sonda yaptığı jeste,
Ve
Zerrin' e bu hatasız, inanılmaz keyifli organizasyonu için çok teşekkür ederim.....

etkinliklerde buluşmak umuduyla....
Üç kere....!
Hurrah!... ;D
Hurrah!... ;D
Hurrah!... ;D
Saygılarımla...
Sağlıcakla...
Sevgiyle...
Alfonse...