Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,189
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

etezel' Alıntı:
Yol bitti, tarlaların içinden kenarından , tepeleri aştık, Ankara'ya ulaştık.
Bir ara gideceğimiz yönü kaybettik sanki, Ankara'nın ışıkları göründüğünde millet telsizde sevinç çığlıkları atıyordu. "Medeniyet göründü...".
Çok güzel ,heyacanlı bir gezi oldu. Devamını en kısa zamanda bekliyoruz.....

bence offroad o bölümüydü :smiley:

Etiketler

Bende sadece 2 resim var, ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:
bence offroad o bölümüydü :smiley:
Doğrudur bende çok zevk aldım.

13122009617.jpg
13122009618.jpg

Fotoğraflar eklendikçe gezinin güzelliğide ortaya çıkıyor. Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.

etezel' Alıntı:
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma noktası ;D ;D ;D

S6002674.JPG

aynı noktadan 15 dakika önce iki kez geçtik, sonuncuda kaldık orda. Sözde Cenk i kurtarmaya gidiyoruz. Bizi zor kurtardılar. :D :D :D

S6002675.JPG

Sevgili Mustafa abi ve Ebru hanım beni kurtarmaya geldiğiniz yani gelmeye çalıştığınız için :smiley: çok teşekkür ediyorum. Beni avlamaya gelirken avlandınız keşke bende sizi kurtarmaya gelebilseydim ama maalesef elimden bişey gelmedi :smiley:

msmt' Alıntı:
Her gezide birşeyler öğreniyoruz benim bu geziden çıkardıklarım;

1- AT lastik ile yarım metre çamura balıklama dalınmaz KESİNLİKLE KATILIYORUM, BİRDE MT LASTİKSİZ ÇAMURA YAKLAŞMAM :smiley:
2- Ağır arazi vitesindeyken 1.vitesde çıkamadığın bir yokuşu 2.vitesdeyken çok rahatlıkla çıkabiliyorsun :smiley:
3- Gezenbilir Ankara grubu gibi neşeli, yardımsever, sıcakkanlı bir grup varken başka bir ekiple OFFROAD'a gidilmez :smiley:

arsamax' Alıntı:
Ne kadar çamur olduğunu en iyi ben anladım heralde :smiley: Bir daha AT lastiklerle çamur havuzuna girmiyeceğime emin olabilirsiniz :smiley:

yinede ilk bölümden bi şekilde çıkdın Lastik olsa daha çabuk çıkarsın :smiley:

1. Can geçmiş olsun kardeş, olur öyle şeyler. :D
2. Alp sanada geçmiş olsun, biran evvel kolun iyileşirde seni gene arabanla "haha ben bu tepeyide çıkarım be" derken görürüz. ;D
3. Grup resminde süper bir ayrıntı vardı, "Sarı Çizmeli Meltem Ağa" söyleyecek birşey var mı ??? ;D ;D ;D
4. Zerrin yine süper bir organizasyon, ellerine sağlık. ;) :D
5..
6...

Uzun lafın kısası , YAHU SÜPER EĞLENMİŞSİNİZ YA, hemde ben yokken :-\

Arkadaşlar süper fotolar olmuş, ellerinize sağlık, paylaşım için de teşekkürler. İnşallah bir dahaki sefere bende olacağım.

ufukozkan' Alıntı:
yinede ilk bölümden bi şekilde çıkdın Lastik olsa daha çabuk çıkarsın :smiley:

Senin yardımlarınla çıktık Ufuk abi, çıktık ama nasıl çıktık terler döktüm walla :smiley: Bir de Ahmet abinin yardımları oldu saolsun. Ufuk abi sana bişey sorucam acaba ordada ağırdayken ön arka difransiyelleri kitleyip 2.vitesde deneseydik dahamı rahat çıkardık.

arsamax' Alıntı:
Senin yardımlarınla çıktık Ufuk abi, çıktık ama nasıl çıktık terler döktüm walla :smiley: Bir de Ahmet abinin yardımları oldu saolsun. Ufuk abi sana bişey sorucam acaba ordada ağırdayken ön arka difransiyelleri kitleyip 2.vitesde deneseydik dahamı rahat çıkardık.

ter dökmeden olmuyo :smiley: Keyfi orda :smiley: :smiley: o lastiklerle çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum Lastik tutunamayınca sisteme yapacak pek birşey kalmıyor..

ufukozkan' Alıntı:
ter dökmeden olmuyo :smiley: Keyfi orda :smiley: :smiley: o lastiklerle çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum Lastik tutunamayınca sisteme yapacak pek birşey kalmıyor..

Teşekkürler Ufuk abi, o zaman çamur için yeni lastik bakıcaz mecburen, yada keyfi çıksın diye terlemeye devam :smiley:

arsamax' Alıntı:
Teşekkürler Ufuk abi, o zaman çamur için yeni lastik bakıcaz mecburen, yada keyfi çıksın diye terlemeye devam :smiley:

Terlemeyi azaltmakda fayda var :smiley: :smiley: Hareketsiz kalacağın bir batmada sağdan soldan kokular vs gelmeye başlar Gereksiz masrafa yol açar. 4 lastik alman çok daha mantıklı :smiley: derim....

ferdane resimlerin banyosu bittiyse yüklesende bi sıhhatler olsun dilesek ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Sen şimdi benim kezban kardeşime yalancımı diyon okşanımsı tonguçumtrak ahmet hakanı ;D ;D ;D

(İtinalı ara bozulur maksat bir dahaki etkinlikte baklavalar bana kalsın ;) )
Bir baklavaya arkadaş nasıl satılırın yazılı belgesidir bu dediklerin.Ben şimdi burda, aman iyiki yokmuşum, kezban ne bilir baklava açmayı,kek bile yapamaz dedi necmi abi desem yalan olmaz; ama genede demeyim aranız bozulmasın ;D ;D ;D Okşan fm de işe alın beni diyede araya tonguçu sokmuşsun,ahmetide referans göstermişsin abi,bu saatten sonra fm bandı radyolar senin frekansları bozar;D ;D ;D
itinalı durum kurtarılır,maksat şu sahte baklavalar birgün gerçekten bize layık görülüp kezban oda olmadı amir tarafından getirilirse necmi abiden kurtarabildiğimizde bize kalsın ;D ;D ;D

Selam,

Ben bu geziye "şu ;D ;)" , "bu ;D ;)" ve "o ;D ;)" sebeplerden katılamayacağımı söylemiştim....

Cumartesi günü çoğu arkadaşın ısrarları oldu, hepsini refüze ettim ve belkide kırdım... :'( Özür dilerim...
Akşam, en son Ufuk abi aradı.
"Sabah 10' da orada olacaksın" dedi
ve
beni konuşturmadan telefonu kapattı... ;D

Artık iyice köşeye sıkışmıştım... ;) Hakan' ı aradım.
Hakan' ı aramaktaki amacım; "Katılmayacağım için Ufuk abi' nin kızgınlığını bertaraf etmemin yöntemini öğrenmekti..."
Telefonunu O k ş a n açtı ve "H a k a n c ı ğ ı n ı n d u ş t a o l d u ğ u n u s ö y l e d i . . . ;) ;D ;) ;D"

Az sonra Hakan d ö n d ü geri ;D...
Derdimi anlattım...
Ben Hakan' dan "Ufuk abiye şöyle açıklarız, böyle açıklarız, merak etme v.s. v.s." gibi sözler beklerken,
hiç düşünmeden;
"Ufuk abi geleceksin dediyse konu kapanmıştır, geleceksin. Başka yolu yok" :-\ dedi :D

Tüm bunlara rağmen katılmamaya kararlıydım...
Gece bilgisayar açık şekilde uyuya kalmışım, 8' de uyandım kendiliğinden, bi baktım laptop saolndaki sehpanın üstünde açık, f5 yaptım, gece açık bıraktığım konuya mesajları yazdım ve içimdeki ürküten ses bana "giyin - çık" dedi ;) ;D ;D

Gel diyen arkadaşları kıramazdım ve Ufuk abi' nin "geleceksin" talimatını reddedemezdim. "Emir Demir' i keser ;D ;D"

En doğrusunu yapmışım, bu etkinlik kaçırılmazmış, katılamayanlar adına gerçekten üzülüyorum....

Her türlü ;) rahatsızlıklarımdan dolayı aracımı kullanamadığım için beni krallar gibi 4X4 D-Max' larında ağırlayan ve nazik jestlerinden dolayı Ganjavi ailesine,

Fotoğraf ve video çekip muhteşem paylaşımlarda bulunan arkadaşlara,

Ufum abi' nin emir telekki ettiğim çağrısına ve en sonda yaptığı jeste,

Ve

Zerrin' e bu hatasız, inanılmaz keyifli organizasyonu için çok teşekkür ederim.....

Budur, budur, budur.....

En az bu kadar keyifli, daha sert parkurlu ;D ;) etkinliklerde buluşmak umuduyla....

Üç kere....!
Hurrah!... ;D
Hurrah!... ;D
Hurrah!... ;D

Saygılarımla...
Sağlıcakla...
Sevgiyle...

Alfonse...

[attachment=1]
;D ;D ;D

Ufuk abi,

Bi kaç gündür Off-Road Yönetimdeymişsin....
Avatarına pek dikkat etmediğim için farketmemiştim. Bu gece telefonda öğrendim.....

Süpper süpper sevindim...
Öncelikle seni ve bu kararın alınmasına ön ayak olanları, kararı uygulamaya sokanları tebrik etmek isterim.
Ufuk abinin yönetimde bulunmasının %1500 doğru bi karar olduğunu düşünüyorum....

Saygılar...
Alfonse...

"Binlerce kez tebrik ederim" "Binlerce kez tebrik ederim"
"Binlerce kez tebrik ederim"

th_Ufuktebrik.jpg

Konuyla ilgili link:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44524.msg483637

1203​

DSCF4302.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR