Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,134

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

selamlar...
ankara ve civarındaki gezilere katılmak istiyorum nasıl haber alabilirim veya nereden takip etmem gerekiyor ?

.com' Alıntı:
Yakışır Ustama Tebrik Ederim Kendisini Bu Durumda Ben Ne Oluyorum Tabiki heç bişey

Şaka bi yana sevindim Ufuk abi ve tebrik ederim oldukça yerinde olmuş en azından bu konuyu iyi bilen birileri gelmiş buralara

Vatandaş herkese teşekkür etmiş biz üvey anadan olmayız ya dikkate bilem almamış küstüm usta ver misketlerimi ;D ;D ;D

İtinalı alınganlık yapılır ;)

oky' Alıntı:
selamlar...
ankara ve civarındaki gezilere katılmak istiyorum nasıl haber alabilirim veya nereden takip etmem gerekiyor ?

Aşagıdaki linkte bulunan tanışma Bölümümüzde kendinizi birazcık tanıtırsanız arkadaşlar daha rahat yardımcı olacaktır tüm sorunlarınıza

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.820

Etkinlikler bölümünde mutlaka duyuruluyor

Hoşgeldiniz bu arada

teşekkürler... bidahakine katılmaya çalışacağım...

tanıtım bölümünün 40. sayfasında kendimden bahsetmiştim :smiley: teşekkürler...

Tebrik sayfasına döndü ama :smiley:

Sevgili Alp ve Necmi arkadaşlarımada teşekkür ediyorum.....

oky' Alıntı:
tanıtım bölümünün 40. sayfasında kendimden bahsetmiştim :smiley: teşekkürler...

Özür dilerim demekki benim gözümden kaçmış kusuruma bakmayın

ufukozkan' Alıntı:
Tebrik sayfasına döndü ama :smiley:
........................

Alfonse' Alıntı:
.........................
.................
.................Ufuk abinin yönetimde bulunmasının %1500 doğru bi karar olduğunu düşünüyorum....
Saygılar...
Alfonse...

Konuyla ilgili link:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44524.msg483637

Ben Ufuk abi' nin yönetimde olması ile ilgili tebriklerle
-özellikle- bu konu kabarmasın diye
-özellikle- "Off Road Haberler ve Duyurular" kısmına konu açmıştım....

Konu kaldırılmış, serbest muhabbete taşınmış.....

Serbest muhabbetteki linki bu.....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.msg483637#msg483637

(Nereye taşındı konu diye bulana kadar canım çıktı ;D, keşke taşınırken yeni yerine bi link verilseydi ;D Üstteki mesajımdaki linkide silmek gerekirdi, tıklayanlar dumur olur ;D, ben siliyim dedim, düzelt düğmesi kapanmış.... ;D )

;D ;D ;D

ozanyur' Alıntı:
benden başka kimse dönmemiş sanırım

Ozan sabah uğradım sana... Tellede aradım, yoktun...
Dükkan doluydu maşallah...
Gezilere inşallah daha sık gelirsin...

Görüşürüz caNNım... :smiley:
Eyvallahh... ;)

.com' Alıntı:
Hadi bakalım inşallah kazasız belasız sağlıcakla gelirler (bende evde oturan yaşlı bunaklar gibi başladım ;D ;D ;D )

Biz gidemedik akşama kadar servis şoförlüğü yaptım veliahtlara

Estağfurullah abi... Ne bunaklığı....
Allah kardeşime zihin açıklığı versin....
Keşke gelebilseydin....

Saygılar....

.com' Alıntı:
Kaptan hoşgeldin yediğiniz içtiğiniz sizin olsun resimleri kim çekti ferdaneyse vahki vah bize bir hafta resim neyim olmaz gayri ;D ;D ;D

Abi, ferdaneyle bugün görüştüm.... 200 küsür foto varmış... ;D
Ama, photobucket üyeliği felan yapmamış hala... Tek tek uğraşması lazımmış yani gene küçültmek için....
Yakında halleder. Bende dört gözle bekliyorum Ferdane' deki fotoları....

ufukozkan' Alıntı:
Güzel bir haftasonu geçirdik. Çamur Su Sis kar buz ne ararsan vardı :smiley: :smiley: Fotolar vs bugün biraz zor gelebilir.

Ben hiç foto v.s. çekemedim tek kolluluktan dolayı... Kusura bakmayın lütfen...

Sağlıcakla...

Bu arada,

Alıntılarımın tek tek, ayrı ayrı çıkması benimde hoşuma gitmiyor...
Sonradan hepsini üçer beşer birleştiriyordum.... "Sil" düğmesi hala ortalarda yok..... Yapamıyorum....

Konuyla ilgili iki pm attım yöneticilere, geride dönmediler şöyle böyle diye....
Düzelmesi lazım.... Bi sürü mesaj için kusura bakmayın lütfen...

Bekliyorum....

Saygılar....

figo' Alıntı:
Güzelbir hafta sonu geçirmişsinizdir inşaallah, resim ve videolardan bu duyguları paylaşacağız.

Ömer, Sorentoyla gelirdin aslında....

Selamlar, yarın uğrucam...
Abi' ne selamlar, Baba' nın ellerinden öperim...

(Bana senin defenderdaki direksiyon boynuzundan bakabildin mi?)

arsamax' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Bizde daha yeni geldik. Ufuk abinin dediği gibi gezide herşey vardı ve muhteşem bir gezi oldu. Araçlarla çamura daldık, kaldık, çıktık, kurtarıldık :smiley: Çok güzel bi ateş yaktık, yemeklerimizi yedik ve en son güzel bir rotayla Ankara'ya dönüş yaptık. Bende çok güzel fotolar ve video var ama maalesef fotoğraf makinasından bilgisayara atmayan yarayan kablo ofisimde olduğu için ancak sabah atabileceğim. İlk gezim olmasına rağmen gerçekten çok eğlendim; hepinizi tandığıma çok memnun oldum, arkadaşlığınız ve sıcakkanlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Ufuk abi battığım yerden çıkmamdaki yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.

Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle,

Cenk

Cenk,
Seninle tanışmak çok memnun etti beni.....

Görüşürüz yarın öbür gün, ofisine uğrucam...
Eşine Selamlar, Saygılar...

(Eşinin kırmızı botlarının 44 no' su var mı acaba. Nereden almış... Niyetlendimde... ;))

[attachment=1]
Tolga sağolsun, üç otuz paraya ;D herkesin camlarını temizledi.... ;D

Meltem (ve tabiki Tolga),
yakaladığınız kareler çok güzel, teşekkürler.....

tolgameltem' Alıntı:
Bu arada plakamı ben çıkardım. Geçen geziden edindiğim tecrübe ile artık plakalarımı söküyorum. ;D

Önceden söyledim sana Tolga,
Piyasadaki veya orjinal plakalıkla bi montaj yöntemi var.....

Sana tarif edicem onu, kesinlikle düşmez....

jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda :eek: :eek:

gitti güzelim lastik :mad:

Can çok geçmiş olsun Can.......

Görseller muhteşem, teşekkürler.... :smiley:

msmt' Alıntı:
Eğlenceli, güzel bir etkinliğin daha yorgunluğuyla rahat yatağıma gidiyorum. Yağmur çamur, rampalar baya yorucu oldu. Birde benim iki kez çamurdan çekilmem vardıki en fazla onlar yordu beni. ;D ;D

Her zaman olduğu gibi, yeni arkadaşlarla tanıştık, yardımlaştık, beraber yemek yedik, mangal yaptık, ıslandık. Ufuk abi sağolsun, her zamanki gibi tam techizat, bir branda ile hem mangala devam ettik, kem korunduk.

Sonrasındaki yemek te süper oldu, eve gidip yemek işide hanımlara kalacaktı. Hep beraber hem muhabbet ettik, hem yedik. Lokantada artık, garsonlar kalksalarda artık bizde eve gitsek diye gözümüzün içine bakıyorlardı, mekanı biz kapatık. :D :D

Çamura battık, araçları kıyasladık, herkes hayatından memmundu. TEcrübeli Abilerimizden teknik taktik aldık. Her geziden sonra biraz daha seviyorum bu işi :D

On kadar resim var elimde malesef yorgunluktan yükleyemeyeceğim, yarına artık.

Mustafa,
Sizin olduğunuz yerde olmak keyif bana.....

Ebru' ya selamlar, kardeşimin gözlerinden öperim...

Fotolar çok güzel... Teşekkürler...

Sağlıcakla...

wastiee' Alıntı:
final çok güzel yerde yapılmış keşke gelseymişiz dedim fotoğrafı görünce :smiley:

Valla kaçırdın köfteleri felan, güzeldi gerçekten..... :smiley:

Bu arada, mangalcıyı tavsiye eden Tolga Meltem' e, bana orda jest yapan Ufuk abi ve Kerim' e teşekkürler....

ufukozkan' Alıntı:
Hiç sorma :smiley: Baklava diye kandırıldık Sonra neydi o adı unutuyorum bi şey verdiler Kandırdılar :smiley: :smiley: :smiley:

Vezir parmağı gibi bi ismi vardı galiba ;D

Sana önce tatlı geldide, sonradan ağzında acı bi tat bıraktı galiba... hı...? ;D

flying surfer' Alıntı:
Güzel gezi olmuş. Kaçırdık... :(

Kış uzun... ;)

arsamax' Alıntı:

Bütün fotolar, videolar çok güzel.... Ellerinize sağlık Cenk. Teşekkürler....

.com' Alıntı:
Ben bunu saymıyom bana ne......

Say abi, say......
Ama geri geri.... ;)

5.....
4....
3...
2..
1.
ÇıK!!!! ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D

Zaten servis araçlarında yaş sınırı var.... Servisçilik için Necmi abi' nin aracı eski ;D

Okşan niye araba itmesinki, hem iter, hm çeker ;D Okşan gibiler hepimizden kuvvetli ;)
Ha...
Kırmızı 9pont topuklu rugan iskarpinleri, file çorapları ve m.deri etekle zor araba itme işi derseniz, bilemem..... ;D

Necmi abi' ye co-pilot yapsak Okşanı, Necmi abi zaten ona kıyıp çamura mamura dalmaz... ;)

:smiley: pardon :smiley:

34Hakan' Alıntı:
Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D

Baklava olmadığı yalan.....!!!
Vardı....!!!!

Ben yedim... Tepsiyi bile yaladım.... ;D

etezel' Alıntı:
arkadaşlar çok zevkli oldu gerçekten, uzun zamandır böyle çetin hava şartlarında bu kadar uzun zaman dışarıda kalmamıştım.
Sonrasında çocukta bende hasta oluruz diyordum ama aksine bol oksijenden midir nedir kendimi eskisinden daha iyi hissediyordum.

Valla ben soğuktan cin çarpmışa döndüm.... ;D

PICT1292.jpg

[attachment=1]

Bu foto benim favorim arkadaşlar....
(Kendi fotolarımdan sonra tabiki ;) :D)

Müsadenle kendime kaydediyorum Serdar....
Diğer görsellerinizde çok güzel, teşekkürler...
XJ' niz hayırlı olsun. Çok şık makine, çok beğendim.... Maşallah...

Resim 005.jpg

Alp abi geçmiş olsun , ne yaptın eline ?
ben pazar günü aradığımda sadece dağdayım dediğini duydum başka birşeyde duymadım :smiley: demekki gezideymişsiniz ...

güzel bir gezi olmuş :smiley: ama soft nıhaahahaha :smiley: ... resmen soft road yahu :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ...
katılana katılmayana organize edene fotoğraf çekene fotoğraf çekipte yüklemeyene yorum atmayana yorum atana defalarca peş peşe yorum atana ilk sayfadan dahi alıntı yapıp yorum atana çok çok teşekkür ediyorum ... en az 40 dakika zaman kaybım var sayenizde :smiley: alacaklıyım ona göre :smiley:

mirkan' Alıntı:
Alp abi geçmiş olsun , ne yaptın eline ?
ben pazar günü aradığımda sadece dağdayım dediğini duydum başka birşeyde duymadım :smiley: demekki gezideymişsiniz ...

güzel bir gezi olmuş :smiley: ama soft nıhaahahaha :smiley: ... resmen soft road yahu :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ...
katılana katılmayana organize edene fotoğraf çekene fotoğraf çekipte yüklemeyene yorum atmayana yorum atana defalarca peş peşe yorum atana ilk sayfadan dahi alıntı yapıp yorum atana çok çok teşekkür ediyorum ... en az 40 dakika zaman kaybım var sayenizde :smiley: alacaklıyım ona göre :smiley:

Canım kardeşim,
Koluma mı ne oldu...?

Bayramda,
"Köpek Çarptı" ;D
"Kedi Cırmaladı" ;D
"Eşek Depti" ;D
"Hızar Kaptı" ;D
"Ayva Soyarken Bıçak Fırttı" ;D
"Kurban Yüzerken Pıçak Kaçtı" ;D
"Gene Feleğin Çarkından Geçerken Kenara Takıldı" ;D
v.s. v.s. v.s....

V şeklinde kesik var. 20 dikiş sadece dışarıda. İçeride de tendon ve arter kesisi var ;D ;D
Plastik Cerrahlar 1.5 saat genel anesteziyle diktiler. Acil doktorları beceremedi ;D

Şinci Alpaslan abin atel yaptı. Ateli sök tak 3 hafta kullanacağım bu robocop kolu... ;D

Hastanedeki Lale, Jale ve Deniz hemşirenin çok selamları var sana... ;D
Ne zaman geliyor Ankara' ya Mirkancımcım diyorlar... ;D
Intern Pınar ve hemşire Tuba' nında selamları varda iletmiyorum sana. İkisini kıskanıyorum çünki. Oda şimdilik ikisi. Karar veremedim daha... ;D

Senin zamanını yerim, sanki çok meşgulmüş gibi.... ;D ;D Okucan tabi, o kadar gezip tozup, çekip mekip, yazıp çiziyor, emek veriyoruz.... ;D
Zerrin ablanı bide Ufuk abini tebrik etmeyi unutmuşsun gene.... ;) ;) ;)
Hemen çizittirivermen lazım bişiler... ;) ;) ;)

;D ;D ;D Off Road Hard' mı Soft' mı yorum yapamam.... Kızıyolar artık. Birleşip Voltran' ı oluşturdular.... ;) ;D

İstanbul' a selamlar caNNım kardeşim!!!.....

Merhabalar, etkinliklerimize elbette katılabilirsiniz,Ana Sayfamızda ETKİNLİKLER başlığı altında tüm organizasyonların alt başlıkları bulunuyor, bunları izleyerek etkinliklerimizden kolayca haberdar olabilirsiniz..

Selamlar

oky' Alıntı:
selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,989
Kayıtlı Üye Sayımız
166,738
Kaydolan Son Üyemiz
EzelB

Çevrimiçi üyeler

Geri