msmt
Kamp III
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Ufuk Abi, tekrikler, yerinde bir karar olmuş.
Ufuk Abi, tekrikler, yerinde bir karar olmuş.
msmt' Alıntı:Ufuk Abi, tekrikler, yerinde bir karar olmuş.
.com' Alıntı:Yakışır Ustama Tebrik Ederim Kendisini Bu Durumda Ben Ne Oluyorum Tabiki heç bişey
Şaka bi yana sevindim Ufuk abi ve tebrik ederim oldukça yerinde olmuş en azından bu konuyu iyi bilen birileri gelmiş buralara
oky' Alıntı:selamlar...
ankara ve civarındaki gezilere katılmak istiyorum nasıl haber alabilirim veya nereden takip etmem gerekiyor ?
oky' Alıntı:tanıtım bölümünün 40. sayfasında kendimden bahsetmiştimteşekkürler...
ufukozkan' Alıntı:Tebrik sayfasına döndü ama
........................
Alfonse' Alıntı:.........................
.................
.................Ufuk abinin yönetimde bulunmasının %1500 doğru bi karar olduğunu düşünüyorum....
Saygılar...
Alfonse...
Konuyla ilgili link:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44524.msg483637
ozanyur' Alıntı:benden başka kimse dönmemiş sanırım
.com' Alıntı:Hadi bakalım inşallah kazasız belasız sağlıcakla gelirler (bende evde oturan yaşlı bunaklar gibi başladım ;D ;D ;D )
Biz gidemedik akşama kadar servis şoförlüğü yaptım veliahtlara
.com' Alıntı:Kaptan hoşgeldin yediğiniz içtiğiniz sizin olsun resimleri kim çekti ferdaneyse vahki vah bize bir hafta resim neyim olmaz gayri ;D ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:Güzel bir haftasonu geçirdik. Çamur Su Sis kar buz ne ararsan vardı![]()
Fotolar vs bugün biraz zor gelebilir.
figo' Alıntı:Güzelbir hafta sonu geçirmişsinizdir inşaallah, resim ve videolardan bu duyguları paylaşacağız.
arsamax' Alıntı:Herkese Merhaba,
Bizde daha yeni geldik. Ufuk abinin dediği gibi gezide herşey vardı ve muhteşem bir gezi oldu. Araçlarla çamura daldık, kaldık, çıktık, kurtarıldıkÇok güzel bi ateş yaktık, yemeklerimizi yedik ve en son güzel bir rotayla Ankara'ya dönüş yaptık. Bende çok güzel fotolar ve video var ama maalesef fotoğraf makinasından bilgisayara atmayan yarayan kablo ofisimde olduğu için ancak sabah atabileceğim. İlk gezim olmasına rağmen gerçekten çok eğlendim; hepinizi tandığıma çok memnun oldum, arkadaşlığınız ve sıcakkanlılığınız için çok teşekkür ediyorum. Ufuk abi battığım yerden çıkmamdaki yardımların için tekrar teşekkür ediyorum.
Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle,
Cenk
tolgameltem' Alıntı:Bu arada plakamı ben çıkardım. Geçen geziden edindiğim tecrübe ile artık plakalarımı söküyorum. ;D
jan' Alıntı:benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda![]()
gitti güzelim lastik![]()
msmt' Alıntı:Eğlenceli, güzel bir etkinliğin daha yorgunluğuyla rahat yatağıma gidiyorum. Yağmur çamur, rampalar baya yorucu oldu. Birde benim iki kez çamurdan çekilmem vardıki en fazla onlar yordu beni. ;D ;D
Her zaman olduğu gibi, yeni arkadaşlarla tanıştık, yardımlaştık, beraber yemek yedik, mangal yaptık, ıslandık. Ufuk abi sağolsun, her zamanki gibi tam techizat, bir branda ile hem mangala devam ettik, kem korunduk.
Sonrasındaki yemek te süper oldu, eve gidip yemek işide hanımlara kalacaktı. Hep beraber hem muhabbet ettik, hem yedik. Lokantada artık, garsonlar kalksalarda artık bizde eve gitsek diye gözümüzün içine bakıyorlardı, mekanı biz kapatık.![]()
![]()
Çamura battık, araçları kıyasladık, herkes hayatından memmundu. TEcrübeli Abilerimizden teknik taktik aldık. Her geziden sonra biraz daha seviyorum bu işi
On kadar resim var elimde malesef yorgunluktan yükleyemeyeceğim, yarına artık.
wastiee' Alıntı:final çok güzel yerde yapılmış keşke gelseymişiz dedim fotoğrafı görünce![]()
ufukozkan' Alıntı:Hiç sormaBaklava diye kandırıldık Sonra neydi o adı unutuyorum bi şey verdiler Kandırdılar
![]()
![]()
![]()
flying surfer' Alıntı:Güzel gezi olmuş. Kaçırdık...![]()
arsamax' Alıntı:
.com' Alıntı:Ben bunu saymıyom bana ne......
34Hakan' Alıntı:Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D
34Hakan' Alıntı:Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D
etezel' Alıntı:arkadaşlar çok zevkli oldu gerçekten, uzun zamandır böyle çetin hava şartlarında bu kadar uzun zaman dışarıda kalmamıştım.
Sonrasında çocukta bende hasta oluruz diyordum ama aksine bol oksijenden midir nedir kendimi eskisinden daha iyi hissediyordum.
mirkan' Alıntı:Alp abi geçmiş olsun , ne yaptın eline ?
ben pazar günü aradığımda sadece dağdayım dediğini duydum başka birşeyde duymadımdemekki gezideymişsiniz ...
güzel bir gezi olmuşama soft nıhaahahaha
... resmen soft road yahu
![]()
![]()
![]()
...
katılana katılmayana organize edene fotoğraf çekene fotoğraf çekipte yüklemeyene yorum atmayana yorum atana defalarca peş peşe yorum atana ilk sayfadan dahi alıntı yapıp yorum atana çok çok teşekkür ediyorum ... en az 40 dakika zaman kaybım var sayenizdealacaklıyım ona göre
![]()
oky' Alıntı:selamlar...
ankara ve civarındaki gezilere katılmak istiyorum nasıl haber alabilirim veya nereden takip etmem gerekiyor ?