Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,339
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Alp, bu ricanı ben forum kuralları gereği olarak gerçekleştirdim, ama inan çok zamanımı aldı, ne çok mesaj yazmışsın, hiç bir cevabı atlamadan, tüm mesajlara cevap yazmandan dolayı seni kutluyorum :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Bu arada,

Alıntılarımın tek tek, ayrı ayrı çıkması benimde hoşuma gitmiyor...
Sonradan hepsini üçer beşer birleştiriyordum.... "Sil" düğmesi hala ortalarda yok..... Yapamıyorum....

Konuyla ilgili iki pm attım yöneticilere, geride dönmediler şöyle böyle diye....
Düzelmesi lazım.... Bi sürü mesaj için kusura bakmayın lütfen...

Bekliyorum....

Saygılar....

Etiketler

Ben size söylemiştim ferdane mümkündeğil resim upload edemez diye ;D ;D ;D

Kısmetse bir dahaki etkinlik yapıldığında bu etkinliğini resimlerini dah yeni paylaşmaya başlıyor olurmuş

Bu arada yılbaşına kadar İstanbuldayım yokluğumda başka bir etkinlik yapanın kafasını kırarım ;D ;D ;D

Başka haaa birde Kerim Hoca benim nişan fotoğraflarımı çekmişti oğlumun nerdeyse evlenme çağı geldi halen nişan resimleri gelmedi sanırım bu fotoğrafçıların hepsi böyle oluyo ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
İstanbul' a selamlar caNNım kardeşim!!!.....

abim büyük geçmiş olsun ...
benim gönlüm baş hekimde :smiley: hemşirelere bi çıtlat :smiley:
soft işte soft :smiley: kimse kendini kandırmasın :smiley:
istanbulunda sana selamı var :smiley: sakal bıyık yakışmış sana hea :smiley:

Zerrin ablama ve Ufuk abime şükranlarımı sunuyorum , iyiki varsınız :D

Ufuk Abi bende çok tebrik ederim. Yakışır Ufuk Abime ;D ;D ;D

fotolar ...

DSC00035.jpg

güzel etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler suzikinin plakayı buldunuzmu

Ufuk Abi,foruma yeni girebildiğim için gecikmeli de olsa hayırlı olsun diyorum,zaten etkinliklerde gösterdiğin yardımlarla gönlümüzün yönetimindeydin;çok yerinde bir karar olmuş,başarılar.Bundan sonra yardım anlamında üzerime düşen bir görev olursa memnuniyetle yardıma her zaman hazırım...

Necmi Abi,bana nazar değdirdin ya,yollamaz dedin dedin gerçekten her zaman ilk resim ekleyen ben ebatı büyük olan resimleri küçültemiyorum...İş yogunlugu ve derslerim nedeniylede uğraşamıyorum....Ama geç olsun gene de ekleyeceğim ;)

ferdane gül' Alıntı:
Ufuk Abi,foruma yeni girebildiğim için gecikmeli de olsa hayırlı olsun diyorum,zaten etkinliklerde gösterdiğin yardımlarla gönlümüzün yönetimindeydin;çok yerinde bir karar olmuş,başarılar.Bundan sonra yardım anlamında üzerime düşen bir görev olursa memnuniyetle yardıma her zaman hazırım...

Teşekkürler Ferdane...

Alfonse' Alıntı:
Cenk,
Seninle tanışmak çok memnun etti beni.....

Görüşürüz yarın öbür gün, ofisine uğrucam...
Eşine Selamlar, Saygılar...

(Eşinin kırmızı botlarının 44 no' su var mı acaba. Nereden almış... Niyetlendimde... ;))

Merhaba Alp,

Sizlerle tanışmaktan bende çok memnun oldum, inşallah bundan sonra birçok gezide hep birlikte keyfli zamanlar geçiririz. Ofise muhakkak bekliyorum, muhabbet ederiz. Eşiminde çok selamı var, botlarını da geçen sene ayakkabı dünyasından almış ama 44 numarası varmıdır bilmiyorum bi bak istersen... Jeep'i ne yaptınız bu arada aldınız mı merak ettim. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Cenk

Çok teşekkür ederim Mirkan, iyi ki sizlerde varsınız :smiley:

mirkan' Alıntı:
Zerrin ablama ve Ufuk abime şükranlarımı sunuyorum , iyiki varsınız :D

keşke ankara ekibide istanbulda olsaydı :smiley: yada ben ankarada yaşasaydım :smiley: ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR