Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,375
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Aracımın sorunu debriyaj balatasıymış meğer Cenk, dağ başında bırakmadığı için sevindim. Şaşmaza 1000 metre kala araç durdu çekiciyle ustaya çektim. Baskı- balata bulamam derken ilk uğradığımız parçacıdan orjinal Sacs marka buldum ve taktık. Şimdi sorun yok.
Kameramın bir köşesinde bir kaç foto var, yüklüyorum.

Elmadagoffroad003-1.png [attachment=1]

Elmadagoffroad002-1.png [attachment=2]

Elmadagoffroad001-1.png [attachment=3]

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
DEJAVUU ayhanbursa ayhanayhan kardeşşim, hatırlıyorum öyle bişeyde. Nası bi avatardı, hatırlat, hallederiz ;D

Hem bi dakika yaaa.... ???
Sen niye bu konuyu dağıtıyosun ;D ;D ;D
konuyu kaynatma onu kaynatma oooo nasıl geçicek zaman ;) sıkıntıdan görüyorsun her hafta nic değiştiriryorum şakası bir yana bu kalıcı ..ama bazııları çıkartamıyor ufuk abide sanırım bocaladı bursadan kestane şekeri falan yollarım dedim tam anlayamadı heralde...bu arada elin içn geçmiş olsun :'( der ve sizi kıskandım derim güzel gezi olmuş.. avatar neydi dersen avatarı bende hatırlamyorum ;D arkadaşımmm amannnn kal sağlıcakla ;) :D ;)

ceranus' Alıntı:
Ah Necmi Abi ve Hakan, şahitler zaten olayın içinde olunca sen rahat rahat korktu diyorsun, ne korktum ne de sesim titredi, ancak aşağıda kalan arkadaşların yukarı çıkamamış olmasına üzüldüm sadece, sizde zaten yukarı çıkabilenleri kıskandığınız için böyle söylüyorsunuz ;D ;D ;D
kıskanmadık ama yukarıyıda merak etmedik değil aşşağıda,bide sıkıldık beklerken :D :D :D

ayhanayhan' Alıntı:
konuyu kaynatma onu kaynatma oooo nasıl geçicek zaman ;) sıkıntıdan görüyorsun her hafta nic değiştiriryorum şakası bir yana bu kalıcı ..ama bazııları çıkartamıyor ufuk abide sanırım bocaladı bursadan kestane şekeri falan yollarım dedim tam anlayamadı heralde...bu arada elin içn geçmiş olsun :'( der ve sizi kıskandım derim güzel gezi olmuş.. avatar neydi dersen avatarı bende hatırlamyorum ;D arkadaşımmm amannnn kal sağlıcakla ;) :D ;)

ayhanayhanayhanayhan ;D ;D

...Sen kestaneleri, şekerleri bide kestaneşekerlerini :smiley: hazırla, ben şekilli şekilli sunarım, bide yerim... :smiley:

...Elim melim v.s. için geçmiş olsun temennine teşekkürler...

...Sen geziyi kıskanmışsın, ben senin jantları... ;)

...Avatar mavatar iste, bende her türlüsü, her ruh hallisi bulunur... ;) ;D

Sağlıcakla...

cartop' Alıntı:
Aracımın sorunu debriyaj balatasıymış meğer Cenk, dağ başında bırakmadığı için sevindim. Şaşmaza 1000 metre kala araç durdu çekiciyle ustaya çektim. Baskı- balata bulamam derken ilk uğradığımız parçacıdan orjinal Sacs marka buldum ve taktık. Şimdi sorun yok.

Teşekkürler fotolar için....

Toplam üç tane gözüküyor benim bilgisayarda, yanlarındada bi şeyler yazılyor, şekiller felan var da....
Daha fazla varda, benim makinada mı var sorun? Yoksa 3 adet doğrumudur....?

Yeniden teşekkürler...

Debriyaj için geçmiş olsun.....

Saygılar...

selam...
ankara gurubunun bir sonraki gezisi nezaman acaba planlandımı ?

cartop' Alıntı:

Merhaba Emin Abi,

Çok geçmiş olsun, yeni balatalarında hayırlı olsun. Dediğin gibi allahtan gezide yolda bırakmadı, gezideyken ben ağır arazi vitesinden olduğunu düşündüm çünkü tam geçmiyordu ama demekki balatan bitmiş, üzerine de arazide zorlayınca tam iflas etti demekki. Ben arabayı ilk aldığımda sıkıntı çıkarmasın diye hemen sachs markayla değiştirdim, bunların balatasına kolay kolay bişey olmaz dediler, inşallah ikimizde uzun süre kullanırız.

Fotolar içinde tekrar teşekkürler, hepsi çok güzel...

Arabayla ilgili bir yardımım olursa araman yeterli...İlk gezide tekrar görüşmek dileğiyle,

Cenk

Merhaba Oktay Bey,

Önümüzdeki pazar bir organizasyon olacağı ile ilgili duyumlarım var ;) ilk müjdeyi ben veriyim istedim dayanamadım ;D Eminim ki kısa bir süre içerisinde Zerrin hanım organizasyonla ilgili detaylı bilgi verecektir.

Bende çok yeniyim ama sizi de aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Görüşmek dileğiyle...

Cenk

Planlandı planlandı :smiley: Yılbaşında Işık Dağında kamp yapıyoıruz, konusunu açacağım... Cenk'in sözünü ettiği müjde başka onuda açıklayacağım ;D

oky' Alıntı:
selam...
ankara gurubunun bir sonraki gezisi nezaman acaba planlandımı ?

teşekkürler :smiley: sabırsızlıkla bekliyoruz...

Teşekkürler arkadaşlar, üzerindeki eski balata orjinaldi, bu sayede km' sini de öğrenmiş olduk ( 126.000 )

Aladağlar Kış Kampına sevindim. Program detaylarını bekliyoruz.
Selamlar
[/quote]

arsamax' Alıntı:
Merhaba Emin Abi,

Çok geçmiş olsun, yeni balatalarında hayırlı olsun. Dediğin gibi allahtan gezide yolda bırakmadı, gezideyken ben ağır arazi vitesinden olduğunu düşündüm çünkü tam geçmiyordu ama demekki balatan bitmiş, üzerine de arazide zorlayınca tam iflas etti demekki. Ben arabayı ilk aldığımda sıkıntı çıkarmasın diye hemen sachs markayla değiştirdim, bunların balatasına kolay kolay bişey olmaz dediler, inşallah ikimizde uzun süre kullanırız.

Fotolar içinde tekrar teşekkürler, hepsi çok güzel...

Arabayla ilgili bir yardımım olursa araman yeterli...İlk gezide tekrar görüşmek dileğiyle,

Cenk

Emin Abi, öncelikle geçmiş olsun, aracında ki sorunun küçük olması sevindirici..

Kış kampını Işık Dağında yapacağız, yılbaşı gecesini orada geçireceğiz hepbirlkte :smiley:

bu soğuk havada sıcak bir ortam.
hem gezi hemde arkadaşlıklar çok güzel.tebrik ederim.
paylaşım içinde teşekkürler.

Emin abi geçmiş olsun ama hemen halletmişsin :smiley:

ben yılbaşındaki olaya gelemıycem heralde

Teşekkürler Can, lastik için de geçmiş olsun. Bence kaçmayacak bir fırsat, katılırsanız sevineceğiz. Ala Dağlar kışın muhteşem oluyor.
jan' Alıntı:
Emin abi geçmiş olsun ama hemen halletmişsin :smiley:

ben yılbaşındaki olaya gelemıycem heralde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR