Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,088
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Valla bilmem ben aklım ermez bu işlere heç polemiğe girmem biliyon ben finale bakarım o ses titredimi titremedimi bi dünya şahit var ortada ;D ;D ;D

Etiketler

Ah Necmi Abi ve Hakan, şahitler zaten olayın içinde olunca sen rahat rahat korktu diyorsun, ne korktum ne de sesim titredi, ancak aşağıda kalan arkadaşların yukarı çıkamamış olmasına üzüldüm sadece, sizde zaten yukarı çıkabilenleri kıskandığınız için böyle söylüyorsunuz ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Necmi abi ve Alp lütfen Zerrine haksızlık etmeyin,bende onun korkmadığına inanıyorum,o korkmadı sadece çok fena korkutuldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Alp'cim benim VİDEO'LARIM NEREDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :'( :'( :'(

ceranus' Alıntı:
Ah Necmi Abi ve Hakan, şahitler zaten olayın içinde olunca sen rahat rahat korktu diyorsun, ne korktum ne de sesim titredi, ancak aşağıda kalan arkadaşların yukarı çıkamamış olmasına üzüldüm sadece, sizde zaten yukarı çıkabilenleri kıskandığınız için böyle söylüyorsunuz ;D ;D ;D

Aaaaa bakarmısınız olaya direk çamur olayına döndü eee offroad ruhu buraya da geçti sanırım baktı olmuyo çamur attı bize yok kıskanmışızmış falanmış felanmış diye.

Ayrıca öncelikle Tonguç komutanım mahkemede bu konuda yeminli şahitlik yapabilirmiş kendisi Okşan aracılığıyla bu notu iletti ;D ;D ;D

wastiee' Alıntı:
hahaha alp süpersin :D evvelki videoyu da izledim çok beğendim, yazamadım o an, şu an hangi başlıkta da olduğunu bilmiyorum (kaybolup duruyorum forumda zira) ama bilgisayarımda duruyor her ikisi de :D radyodan özel istekte bulunayım, nivanın oradaki balçıktan çıkmaya debelenirken videosu varsa ona da güzel bir müzik ekler misin :D

Keremcim, kadim dostum... :smiley:
Yerini kaybettiğin güvenç gezisi videon burada, ayrıca Tolga' nın (caponların ;)) ve kendi videomla birlikte Ufuk abinin bikaç fotosunu daha ekledim. Bayağı geciktim ama, ancak işte :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43149.msg479884#msg479884

Çamurdaki videon bana ulaşırsa sağlam bişiler yaparım.... Heç :smiley: şüphen olmasın ;D ;D ;D

Selamlar....

arsamax' Alıntı:
Alp, videolar hakkaten süper olmuş yaa ilk gezide bende istiyorum walla :smiley: Sana bi off road produksiyon şirketi açıcaz bu gidişle :smiley: Harika yaa...

Şirket açmak en kolayı, sen kazanacağımız paradan haber ver... ;) Göster ticaret erbaplığını.... ;D

( Benim Bodrum' daki malikanemi satsana ;D ;D ;) Hepimizin Cebimiz ısınsın ;) )

Saygılar yeni dostum.... ;)

ceranus' Alıntı:
Alp, Soğuksu'da yaşadığımız konuda aynı araç içindeydik, sen de eğer korktu dersen bu şakayı yapan arkadaşların korktu demeleri çok normal oluyor, hayır korkmadım, neler olduğunu öğrenmek için aşağıya inmemiz gerekiyordu sadece :smiley:

Elmadağ'da evet korktum, çünkü GPS imin şarjı bitmişti, gideceğiz yolu göremiyordum, hava kararmıştı, soğuk ve tipi vardı, bir arkadaşın aracında navigasyondan yolu görünce sorun bitti, bu da bu kadar kalabalık bir grupta sorumluluğum sonucu oluyor, yapmış olduğumuz etkinliklerimiz de doğanın şakası olmadığını öğrenmiş oluyoruz hep birlikte, seninde bildiğin gibi düzenlemiş olduğum organizasyonun tüm sorumluluğunu taşımak böyle bir şey işte :smiley:

Sevgili Zerrin,

Şahane bi mesaj yazmışsın... Ne eksik ne fazla... Tam gerektiği gibi; üslup, kelimeler tam yerinde olmuş bence...

Senin bu tür etkinliklerde üstlendiğin sorumluluklara karşı hissiyatının ağırlığının farkındayım. Dolayısı ile -eğer mevcut ise- olağan tedirginliklerini çok çok doğal karşılıyorum... Tekrar edeyim... -eğer mevcut ise- ;)
Ve...
Evet, Kızılcahamam' da yanındaydım. Herşeyin dopdoğru farkındayım....

Senin sağlam bi duruşun var ve bu katılımcılara güven veriyor bence...

Latife olan diğer söylevler teferruattır sadece,
Bene...
Bence... ;)

"Söz konusu olan hepimizin güvenliğiyse, gerisi teferruattır"

Saygılar,
Sevgiler,
Teşekkürler....

tolgameltem' Alıntı:
Alp'cim benim VİDEO'LARIM NEREDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :'( :'( :'(

Ahacık.... ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43149.msg486936#msg486936

arkadaşım iyi akşamlar bana hala bir avatar resmi borçlusun hatırlatayım dedimmm ::smiley: ::smiley: ;)

Alfonse' Alıntı:
Şirket açmak en kolayı, sen kazanacağımız paradan haber ver... ;) Göster ticaret erbaplığını.... ;D

( Benim Bodrum' daki malikanemi satsana ;D ;D ;) Hepimizin Cebimiz ısınsın ;) )

Saygılar yeni dostum.... ;)

Önce senin videoları facebook'a youtube'a bir koyup izlenme rekorları kıralım :smiley: ondan sonra taleplere göre açar paraya para demeyiz walla :smiley:

Bodrum'la ilgili bugun gerekli bağlantıyı yaptım, sadece senden malikaneyle ;) ilgili bilgileri ve evrakları almak kaldı, ne zaman müsait olursan bekliyorum ofise bir an önce halledelim... Malikaneyi satarsak sana güzel bir Hummer limuzin alalım diyorum, tam senlik gerçekten, hem böylece gezilere biraraya gelip tek araba gideriz...

hummer ic.jpg

hummer limo.jpg

ayhanayhan' Alıntı:
arkadaşım iyi akşamlar bana hala bir avatar resmi borçlusun hatırlatayım dedimmm ::smiley: ::smiley: ;)

DEJAVUU ayhanbursa ayhanayhan kardeşşim, hatırlıyorum öyle bişeyde. Nası bi avatardı, hatırlat, hallederiz ;D

Hem bi dakika yaaa.... ???
Sen niye bu konuyu dağıtıyosun ;D ;D ;D

arsamax' Alıntı:
Önce senin videoları facebook'a youtube'a bir koyup izlenme rekorları kıralım :smiley: ondan sonra taleplere göre açar paraya para demeyiz walla :smiley:

Bodrum'la ilgili bugun gerekli bağlantıyı yaptım, sadece senden malikaneyle ;) ilgili bilgileri ve evrakları almak kaldı, ne zaman müsait olursan bekliyorum ofise bir an önce halledelim... Malikaneyi satarsak sana güzel bir Hummer limuzin alalım diyorum, tam senlik gerçekten, hem böylece gezilere biraraya gelip tek araba gideriz...

Cenk, teşekkür ederim....

Evle ilgili gerekli bilgilileri toparlayıp uğrayacağım yanına....

Hummer' ı boşver... Kilit yok onlarda ;D ;D Merso G AMG alalım ;D ;D

ademkağnıcı' Alıntı:
cok harikasınız devamını bekliyoruz

Devamı Ferdane hanımda... 280 küsür tane foto var. Bizde bekliyoruz ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Cenk, teşekkür ederim....

Evle ilgili gerekli bilgilileri toparlayıp uğrayacağım yanına....

Hummer' ı boşver... Kilit yok onlarda ;D ;D Merso G AMG alalım ;D ;D

Hummer'a hepimiz sığarız diye dedim :smiley: içine baksana salon gibi. Bir de baca yapıp mangal yakdık mı deyme keyfimize :smiley:

En yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.