34Hakan' Alıntı:Necmi abi ve Alp lütfen Zerrine haksızlık etmeyin,bende onun korkmadığına inanıyorum,o korkmadı sadece çok fena korkutuldu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ceranus' Alıntı:Ah Necmi Abi ve Hakan, şahitler zaten olayın içinde olunca sen rahat rahat korktu diyorsun, ne korktum ne de sesim titredi, ancak aşağıda kalan arkadaşların yukarı çıkamamış olmasına üzüldüm sadece, sizde zaten yukarı çıkabilenleri kıskandığınız için böyle söylüyorsunuz ;D ;D ;D
wastiee' Alıntı:hahaha alp süpersinevvelki videoyu da izledim çok beğendim, yazamadım o an, şu an hangi başlıkta da olduğunu bilmiyorum (kaybolup duruyorum forumda zira) ama bilgisayarımda duruyor her ikisi de
radyodan özel istekte bulunayım, nivanın oradaki balçıktan çıkmaya debelenirken videosu varsa ona da güzel bir müzik ekler misin
![]()
arsamax' Alıntı:Alp, videolar hakkaten süper olmuş yaa ilk gezide bende istiyorum wallaSana bi off road produksiyon şirketi açıcaz bu gidişle
Harika yaa...
ceranus' Alıntı:Alp, Soğuksu'da yaşadığımız konuda aynı araç içindeydik, sen de eğer korktu dersen bu şakayı yapan arkadaşların korktu demeleri çok normal oluyor, hayır korkmadım, neler olduğunu öğrenmek için aşağıya inmemiz gerekiyordu sadece
Elmadağ'da evet korktum, çünkü GPS imin şarjı bitmişti, gideceğiz yolu göremiyordum, hava kararmıştı, soğuk ve tipi vardı, bir arkadaşın aracında navigasyondan yolu görünce sorun bitti, bu da bu kadar kalabalık bir grupta sorumluluğum sonucu oluyor, yapmış olduğumuz etkinliklerimiz de doğanın şakası olmadığını öğrenmiş oluyoruz hep birlikte, seninde bildiğin gibi düzenlemiş olduğum organizasyonun tüm sorumluluğunu taşımak böyle bir şey işte![]()
tolgameltem' Alıntı:Alp'cim benim VİDEO'LARIM NEREDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :'( :'( :'(
Alfonse' Alıntı:Şirket açmak en kolayı, sen kazanacağımız paradan haber ver...Göster ticaret erbaplığını.... ;D
( Benim Bodrum' daki malikanemi satsana ;D ;DHepimizin Cebimiz ısınsın
)
Saygılar yeni dostum....![]()
ayhanayhan' Alıntı:arkadaşım iyi akşamlar bana hala bir avatar resmi borçlusun hatırlatayım dedimmm ::
![]()
![]()
arsamax' Alıntı:Önce senin videoları facebook'a youtube'a bir koyup izlenme rekorları kıralımondan sonra taleplere göre açar paraya para demeyiz walla
Bodrum'la ilgili bugun gerekli bağlantıyı yaptım, sadece senden malikaneyleilgili bilgileri ve evrakları almak kaldı, ne zaman müsait olursan bekliyorum ofise bir an önce halledelim... Malikaneyi satarsak sana güzel bir Hummer limuzin alalım diyorum, tam senlik gerçekten, hem böylece gezilere biraraya gelip tek araba gideriz...
ademkağnıcı' Alıntı:cok harikasınız devamını bekliyoruz
Alfonse' Alıntı:Cenk, teşekkür ederim....
Evle ilgili gerekli bilgilileri toparlayıp uğrayacağım yanına....
Hummer' ı boşver... Kilit yok onlarda ;D ;D Merso G AMG alalım ;D ;D