Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
Fotoğrafları düzenllerken kesinlikle bakılması gereken bir program ve fotoğraflı anlatımı burda mevcut. neden yatayların 800X600 diklerinde neden 525X700 olması gerektiğinin cevabıda gene bu başlıkta. Yüksek mb fotolar sizi yormasın diye aradık bulduk. Üzerinde çalıştık fotoğraflı anlatıp paylaştık buyrun.
emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.
Gündüz ve geçe çekilmiş fotolar var bende ama bilgisayarın reder ı arızalı yükleyemedim.yarın sabah iş yerimden yüklüycem inşallah.
Yavuz senin tepenin üstünde güzel fotoların var.
Bende sevindim başka fotolar olmasına ,
Metehan , photobucket e üye olup bulk uploader i kullanırsan küçültmene gerek yok, o küçültüyor fotoları, img kodlarınıda hazırlıyor sana sadece linkleri koymak kalıyor , aynı şey videolar içinde geçerli.
discovery-V8' Alıntı:
Serkan bizde bir umut bekliyoruz , en zevkli kısmı karanlığa kaldı , şajlar bitti, çekim için uygun ortam bozuldu inşallah vardır birilerinde başka fotolar, hatta videolar.
önce tepedeki discoyu öne çekmeye niyetlenen vitara var, yalnız vitara durduğu yerde balçığa batıyor dikkat devamında da hilux cj5lerden birini çekiyor sanırım, ama bilmiyorum tam, uzaktaydım