Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,739
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

34Hakan' Alıntı:
Yavuz bey bende Ufuk abinin aracındaydım tepeden uçarken ama inanın bizde anlamadık ordan nası uçtuğumuzu bir anda oldu bitti ;D

;D ;D ;D Abi sen arabanın içinden göremediysen bizim görmememiz nomal ozaman, Ben sesde duymadım tümseğin 10 metre ilerisinde normal bir şekilde ilerliyordu , Demekki hiç tınmamış o tepeyi. ;D

Etiketler

Bende uçarken araçtaydım, o nedenle maalesef kimse çekmemiş fotoğraf veye vidomuzu, bir atraksiyon daha yapalım dedik ama artık dönüşe geçmemiz gerektiği için bir daha ki sefere :smiley:

ozanyur' Alıntı:
benim cj'nin motor bloğunda çok ince bir çatlak var ferhat usta kasma arabayı dedi bende bu seferlik sakin sakin gezdim yeni bir motor yada blokla birdahaki sefere beni bataklardan kurtarırsınız artık
bu sefer hiç bir yerde kalamadım heyecan olmadı ;D

Ozan , En iyisini yapmışsın, daha çok vaktimiz olacak batıp çıkacak.

Yavuz, CJ in içinde ki muhabbette aynıydı, ne o biz uçtuk mu falan dedik ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Abi sen arabanın içinden göremediysen bizim görmememiz nomal ozaman, Ben sesde duymadım tümseğin 10 metre ilerisinde normal bir şekilde ilerliyordu , Demekki hiç tınmamış o tepeyi. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gerçektende tınmadı çünkü bende tırmanmaya başlarken bi zorlanma sarsıntı bekliyordum.Sadece bende değil, zerrin hanımlarda bişey anlamamıştı :smiley: Abi işin kötüsü ne biliyomusun,o zevki yaşayamadık :smiley:Ama kesinlikle tekerlerin büyüklüğü sayesinde oldu ve tabi kilitler

Valla arkadaşlar bende bi şey göremedimki bir gökyüzü karanlık, sonra toprak :smiley: ama arabanın içinden çığlıklar geliyodu kim di bilmiyorum :smiley: ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Gerçektende tınmadı çünkü bende tırmanmaya başlarken bi zorlanma sarsıntı bekliyordum.Sadece bende değil, zerrin hanımlarda bişey anlamamıştı :smiley: Abi işin kötüsü ne biliyomusun,o zevki yaşayamadık :smiley:Ama kesinlikle tekerlerin büyüklüğü sayesinde oldu ve tabi kilitler

;D ;D ;D Benimki baya bir tındı , ama zevklimiydi bilmiyorum ;D

ufukozkan' Alıntı:
Valla arkadaşlar bende bi şey göremedimki bir gökyüzü karanlık, sonra toprak :smiley: ama arabanın içinden çığlıklar geliyodu kim di bilmiyorum :smiley: ;D ;D ;D

Benim film yarıda kopmuş, baş tarafı aynı, bir gökyüzü, karanlık, o karanlık bir 15 dakika kadar kaldı, sonra toprak yok orası eksik kalmış ;D

discovery-V8' Alıntı:
Ozan , En iyisini yapmışsın, daha çok vaktimiz olacak batıp çıkacak.

kesinlikle abi, bu arada dün sen olmasaydın kanala girmiştim galiba yukarda. 10 cm kala durmuşum ;D
bu arada size güzel bir haber veriiyim
dünki geziden sonra arkadaşımda cj alıyor hatta bir tanesi için anlaştık umarım alıcaz onu bir aksilik çıkmazsa
hatta çok yakında bir enduro da gelebilir.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Benimki baya bir tındı , ama zevklimiydi bilmiyorum ;D
Abi sen o tepedeyken ben senin araçta olmak istedim,eminim zevkli olmuştur.Senin land orayı havada karada yer,dediğim gibi bir tek lastik dezavantajı vardı.Lastiklerin büyük olsa kesinlikle sende bişi anlamazdın ;D ;D ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Fatih yanık kremine falan ihtiyacın yok değilmi :smiley: Dün ben iki dakikada yandım,ateşe düşen sucukları toplarken.Sen iyi dayandın valla,neron gibisin :smiley:

Üstad yanıklar ufak tefek ama her sefer ateş başında yeni şeyler keşfediyorum ( Ekiskleri yani ). Yarı ateş yanmıyor. Ufak tefek eli yakıyoruz. Odunlar rahat durmuyor. Koca ekipten 3 tane ızgara teli anca çıkıyor :smiley: Bir maşa çıkmıyor :smiley: derslerimizi alıyoruz işte. Ateş konusunda derslere devam.

Asıl mısır talebi vardı onu yapamadık malzemeler evde kalınca. Hatta ekinliğe sırf mısır var diye geldiklerini söylediler :smiley: Ne yapalım mısırda bir dahaki sefere inşAllah

ozanyur' Alıntı:
kesinlikle abi, bu arada dün sen olmasaydın kanala girmiştim galiba yukarda. 10 cm kala durmuşum ;D
bu arada size güzel bir haber veriiyim
dünki geziden sonra arkadaşımda cj alıyor hatta bir tanesi için anlaştık umarım alıcaz onu bir aksilik çıkmazsa
hatta çok yakında bir enduro da gelebilir.

Kanal Demişken sana ve Erene yetiştimde Suzukiye yetişemedik (daha doğrusu sesimiz duyuramadık), o fena düştü kanala umarım ciddi bir hasar yoktur, Betonun şakası olmuyor, bende içine düştükten sonra durabildim .

jargondeath' Alıntı:
Üstad yanıklar ufak tefek ama her sefer ateş başında yeni şeyler keşfediyorum ( Ekiskleri yani ). Yarı ateş yanmıyor. Ufak tefek eli yakıyoruz. Odunlar rahat durmuyor. Koca ekipten 3 tane ızgara teli anca çıkıyor :smiley: Bir maşa çıkmıyor :smiley: derslerimizi alıyoruz işte. Ateş konusunda derslere devam.

Asıl mısır talebi vardı onu yapamadık malzemeler evde kalınca. Hatta ekinliğe sırf mısır var diye geldiklerini söylendi :smiley: Ne yapalım mısırda bir dahaki sefere inşAllah
Gerçekten ya koca ekipten 3 tane ızgara teli çıktı.Allahtan insanlar ilerde araçları seyrediyordu izdiham olmadı.Ama bende ateşten tecrübemi aldım dün,neymiş ? ızgara telini açarken ters tutmayacakmışın,yoksa yana yana ateşten sucuk toplarsın :smiley:Ellerine sağlık ama dün çok uğraştın bizim için :D :D :D
; :

umutcelikel' Alıntı:
Çapraza gelmediği sürece yeterli performansı ;D ;D ;D
Bence performanstan ziyade parça kırmadan gezilerden dönmesi önemli...Gerçi arka kilidi kontrol ettiremedim halen, kırmış olabilirim ;D

Geçmiş olsun. İnşaallah korktuğunuz başınıza gelmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR