Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,966
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

wastiee' Alıntı:
olmaz mı

önce tepedeki discoyu öne çekmeye niyetlenen vitara var, yalnız vitara durduğu yerde balçığa batıyor dikkat devamında da hilux cj5lerden birini çekiyor sanırım, ama bilmiyorum tam, uzaktaydım

Saolasın Kerem , Teşekkürler.

Etiketler

wastiee' Alıntı:
olmaz mı

önce tepedeki discoyu öne çekmeye niyetlenen vitara var, yalnız vitara durduğu yerde balçığa batıyor dikkat devamında da hilux cj5lerden birini çekiyor sanırım, ama bilmiyorum tam, uzaktaydım
Evet, o Hilux o aynı Cj'yi 3 defa çekti aynı gezide ;D

Amma batmışsınız.Bu çamur cilde iyi gelen cinstense bikaç off-road sonrası hepiniz sıfırlanıp tazecik olursunuz gibi arkadaşlar keh keh;D

tugsan75' Alıntı:
Genelde enduro için ufak tabi,yani endurolar 650/750 ve üstü olurlar,hani BMW gs leri vardır,o tarz motorlar endurodur....

Yanlış bilgilendirme olmuş, düzelteyim. Motorsiklet sınıfları, motor hacmine bağlı olarak sınıflandırılmaz, kabiliyetine göre sınıflandırılır. Yani 1200 cc enduro motor da vardır, 125 cc'ye de. Serduro'nun bindiği Drz 400 s tam olarak bir endurodur, uzun yola da gelir, dar alanda kısa paslaşmaya da
Motorumu toplamayı başarabilirsem ben de turlarınıza motorla eşlik etmeye çalışacağım.
Herkese çok teşekkürler, çok eğlenceli bir gezi oldu. Serduro'nun Terrano'su ile ilk off-road'ımı da yaptım sayenizde, hakikaten o da çok zevkli imiş.
Özellikle Fatih arkadaşımıza çok teşekkür ederim, onca kişiyi tek başına doyurdu ya, helal olsun

jeep' Alıntı:
Çok güzel bir aktivite olmuş. Ben 38 lik cj de kaldım. Ayna mahruti oranları ve şanzımanı neydi. Motor orjinal mi? Şimdiden teşekkürler..

lastikler 37 gibi duruyor gezideki tek batmıyan araç mavi cj galiba ;D

bull' Alıntı:
lastikler 37 gibi duruyor gezi tek batmıyan araç mavi cj galiba ;D

38" ama batmayan çok araç vardı, mesela Onurun 4x2 hiç batmadı ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Amma batmışsınız.Bu çamur cilde iyi gelen cinstense bikaç off-road sonrası hepiniz sıfırlanıp tazecik olursunuz gibi arkadaşlar keh keh;D

Ben son dakika bacağın birini kaptırınca çamura botun içine girmiş o milli çamur , eve gelene kadar ayağın biri "TAZECİK" olmuş ;D şimdi tek ayağım prenses ayakları gibi pürüsüz ve narin tek fark 43 numara ;D

Abicim akşam akşam beni böyle güldürdün ya Allahda seni güldürsün emi

Abi gece zaten ayakların farlardan bir aydınlandı baktım sanki bot yokta çamurdan alçı yapılmış gibi duruyodu ayakların Ama senden hariç bir kaç kişi daha nasiplendi ,üstelik onlarda çamurlukta yoktu

discovery-V8' Alıntı:
38" ama batmayan çok araç vardı, mesela Onurun 4x2 hiç batmadı ;D
biz de nivayla çok denedik batamadık bir türlü bir dahakine artık

mesela benim ayaklarım derenin kenarında duruyorum ayağımın altındaki toprak kaymış suyun içine girmişim farkında değilim, postalların içine su girmeye başlayıpda çoraplarım ıslanınca fark edebildim ancak ;D tabi çıkmak girmek kadar kolay olmadı ;D

34Hakan' Alıntı:
Abi gece zaten ayakların farlardan bir aydınlandı baktım sanki bot yokta çamurdan alçı yapılmış gibi duruyodu ayakların Ama senden hariç bir kaç kişi daha nasiplendi ,üstelik onlarda çamurlukta yoktu

Hadi Hadi itiraf edelim hiç batmayan yoktu.Sadece az batanlar ve çok batanlar vardı.Senin battığındanda haberim var Orda söylemiştin.Hepimiz biraz pamuk prenses gibi olduk

evet ben jeeple batamadım ama yaya olarak bir kaç kez sağlam battım
ama bu çamur iyi gelmiyor benim ellerim çok kötü olmuştu akşam kremle falan anca toparladım

ben 3 kere battım 3 seferinde de vinçlendim

yavuz abi,ufuk abi,umut abiye çok teşekkürler yardım etikleri için vinçleri sağolsun ;D

wastiee' Alıntı:
biz de nivayla çok denedik batamadık bir türlü bir dahakine artık

Gerçekten onu unutmuşuz nivanın hakkını yemiyelim çamuru geçebilen 2 araçtan biriydi. Hasar varmı taşa çarpan yerde?