Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
tarık abi bizim gezide bize sıkı bir fotoğrafcı gerekiyor sanırım yaa birde ne geldi aklıma abi biz topluca foto çektirmeye kalksak fotoğraf karesine nasıl sıcazzz))
O motorla arkadaşlar nasıl eğlendi anlatamam , mangal esnasında ben uzakta onları izliyordum, tecrübem olsa ver bir turda ben kullanayım diyecektim ama inşallah kendi motorumla artık, vinç yok batmak yok tepe yok hendek yok , düz yolda gezer gibi geziyorlardı ;D ya bir ATV yada Endura alıcam çok imrendim.
discovery-V8' Alıntı:
Sevtap ;
O motorla arkadaşlar nasıl eğlendi anlatamam , mangal esnasında ben uzakta onları izliyordum, tecrübem olsa ver bir turda ben kullanayım diyecektim ama inşallah kendi motorumla artık, vinç yok batmak yok tepe yok hendek yok , düz yolda gezer gibi geziyorlardı ;D ya bir ATV yada Endura alıcam çok imrendim.
Elbette bekleriz,
Ama hava karardığı için heralde fazla çekim olmamış , çamurun hası gezinin sonundaydı, hemde ne çamur adam yutan cinsten, geleni gideni yapıştırdı. yanlışlıkla tekerlek izine bastım nerdeyse botun biri kalıyordu, bottan vazgeçtim bacağıda bırakacaktık orada ;D