Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,626
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler , ben bugün off-road ı bıraktım , 4x4 çift kabin bir kamyonet arıyorum , birde Enduro motor. ;)

Selamlar

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler , ben bugün off-road ı bıraktım , 4x4 çift kabin bir kamyonet arıyorum , birde Enduro motor. ;)

Selamlar

abi discoya römork takıp enduro alsanda bizi discosuz bırakmasan olmazmı :smiley:

tarık abi bizim gezide bize sıkı bir fotoğrafcı gerekiyor sanırım yaa birde ne geldi aklıma abi biz topluca foto çektirmeye kalksak fotoğraf karesine nasıl sıcazzz:smiley:))

Fotoğrafların devamını yarın yükleyeceğim...

Makinanın şarjı bittiği için fazla foto yok, hiçbirini ben çekmedim, çekenlerin eline sağlık

100_3930.jpg

100_3931.jpg

100_3932.jpg

100_3933.jpg

100_3934.jpg

100_3935.jpg

100_3936.jpg

100_3940.jpg

100_3941.jpg

100_3942.jpg

100_3943.jpg

100_3944.jpg

100_3945.jpg

100_3946.jpg

100_3950.jpg

100_3951.jpg

100_3952.jpg

100_3953.jpg

100_3954.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Selamlar

Yavuz gezideki 2 vinçli araçtan biri senin aracın olduğuna göre isteğin normaldir ;D

arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkürler

SDC' Alıntı:
Yavuz gezideki 2 vinçli araçtan biri senin aracın olduğuna göre isteğin normaldir ;D

Sevtap ;

O motorla arkadaşlar nasıl eğlendi anlatamam , mangal esnasında ben uzakta onları izliyordum, tecrübem olsa ver bir turda ben kullanayım diyecektim ama inşallah kendi motorumla artık, vinç yok batmak yok tepe yok hendek yok , düz yolda gezer gibi geziyorlardı ;D ya bir ATV yada Endura alıcam çok imrendim.

Gerçekten çok eğlenceli bir aktiviteydi herkese teşekkürler.. :smiley:
Yarın 87 civarı fotoğraf geçeceğim ancak şimdilik bu videoyu ekliyorum. İyi seyirler..

th_gezenbilir2.jpg

100_3959.jpg

100_3960.jpg

100_3961.jpg

Bunlar sondu, lütfen herkes çektiklerini göndersin , bizi yalvartmayın ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sevtap ;

O motorla arkadaşlar nasıl eğlendi anlatamam , mangal esnasında ben uzakta onları izliyordum, tecrübem olsa ver bir turda ben kullanayım diyecektim ama inşallah kendi motorumla artık, vinç yok batmak yok tepe yok hendek yok , düz yolda gezer gibi geziyorlardı ;D ya bir ATV yada Endura alıcam çok imrendim.

2 tekerlekliler oldum olası korkutur beni ama ATV'ler konusunda çok haklısın...

Güzel bir etkinlik, havalar biraz ısınınca başka bir gezinizde mutlaka sizlere katılmak istiyorum. Bakalım Dicimon Ankara çamurunda iş yapacak mı :smiley:

Elbette bekleriz,

Ama hava karardığı için heralde fazla çekim olmamış , çamurun hası gezinin sonundaydı, hemde ne çamur adam yutan cinsten, geleni gideni yapıştırdı. yanlışlıkla tekerlek izine bastım nerdeyse botun biri kalıyordu, bottan vazgeçtim bacağıda bırakacaktık orada ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
Kobi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR