Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,877
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
14:00 da bizim ufaklığın hastanede kontrol randevusu var,
gelsem,13:00 da ayrılmam gerek ,bide çamur deryası araca bizimkileri bindirirsem,başıma neler geleceğini düşünün.;D
anladım abi kolay gelsin.. zaten bi başladık mı etkinliklere yine herhafta bir etkinlik programımızı devam ettiririz bişi kaçırmış olmazsın

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ankara zaten bu aralar çok hareketli.

fastjunkie' Alıntı:
abi cidden dereye girecek gaz mevcut şu anda bünyede.. ama kamyonumdan da olmak istemiyorum ;D
dozajında gaz verelim lütfen ;D ;D

;D ;D ;D Kim tutar seni bea capon diilmi o kamyon çamur bile bulaşmaya korkar ona ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ankara zaten bu aralar çok hareketli.

Kerim valla üzüldüm gelememene, hafta içi akşam üzeri, bizim orada yeni bir yer keşfettim eski kum ocağı yarmurdan muhteşem olmuş orada azarız. ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D Kim tutar seni bea capon diilmi o kamyon çamur bile bulaşmaya korkar ona ;D

doğru dıyorsun abi. buralarda küçük çamurlara giriyorum bana mısın demiyor. yarın da bi zorlayayım yani değil mi ? hakkını vereyim ?

(direk gazı alan ;D)

Bende sizi göremeyeceğime çok üzülüyorum.Hiç değilse piknik kısmına gelmeyi düşünüyordum.;D

Alt korumayı bir an önce taktırayım öyleyse
discovery-V8' Alıntı:
Kerim valla üzüldüm gelememene, hafta içi akşam üzeri, bizim orada yeni bir yer keşfettim eski kum ocağı yarmurdan muhteşem olmuş orada azarız. ;D

En son gazı Eren almıştı,fotoğrafta görüldüğü gibi.;D
Geçen sefer yağmurda yoktu,şimdi hangi vinç iyidir göreceğiz.;D

fastjunkie' Alıntı:
doğru dıyorsun abi. buralarda küçük çamurlara giriyorum bana mısın demiyor. yarın da bi zorlayayım yani değil mi ? hakkını vereyim ?

(direk gazı alan ;D)

Römorkuda getireyimmi yarın ? sen bu gazla arabanın yarısını bırakır dönersin eve ;D

discovery-V8' Alıntı:
Römorkuda getireyimmi yarın ? sen bu gazla arabanın yarısını bırakır dönersin eve ;D

hahaha ;D

yavaştan yatmaya hazırlanalım yarın çok koşturucaz gibime geliyor ;D
iyi geceler. yavuz abi sabah görüşürüz.

Yatmak iyi fikir yarın araç ittirip kaktırıken dinnenmiş olmak lazım.
Ufaklık yüzünden ben zaten bitik haldeyim ,biraz uyusam fena olmaz ,
herkese iyi geceler,

İyi geceler.

Bak yine heveslendim ben şimdi :-\

Yarın sabah 10.da orada olur muşum?

Bu arada "gözünüz aydın" diyeyim Kerim, Allah analı-babalı büyütsün

Sevtap , Atla gel valla

Kerim doğdumu senin ufaklık, yoksa bu diğerimi? nası atladım ben bunu ya, allah analı babalı büyütsün.

Yaa ben bildiğimden söylemedim. Hay Allah ortalığı yine karıştırdım ;D
Uykusuzum diyince bebek doğdu sandım

Oohhhooppp bir haftalık oldu bile ufaklık, neredeyse baba beni off-roada götür diyecek ;D

discovery-V8' Alıntı:
...Kerim doğdumu senin ufaklık, yoksa bu diğerimi? nası atladım ben bunu ya, allah analı babalı büyütsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...