Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,884

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Öncelikle herkese sevgiler saygılar sunarım. Bu zamana kadar sağlık problemi çıkmadıysa sanıyorum pişirme işi hoş olmuş. Mısır konusuda hazırlanıp gelmiştim. Sağolsun babamdan öğrendiklerim mısır seçimi, yağ, tava faktörleri etken olmuş olabilir. Fakat zamanın az kalması sebebi ile hemen ateşin üzerine atıp pişirdim yoksa zamanı değildi çünkü sofradan yeni kalkmıştık

Umarım aç kalan olmamıştır. Ateş konusu acemiliğime ve eksik malzeme sebebi ile uzun sürdü. Oysa malzemeler gelince çocukluk zamanlarında arka bahçede yaktığım ve keyifle közlediğim patatesler geldi aklıma. ne çokta ateşle uğraşmıştım oysa Ama bu konuda yalnız değildim. Ciğdem halime acıyıp ilk yardıma gelenlerdendi. Yavuz abi çıra paketiyle. Levent üstad baltayla. Eren üstadın kankisinin desteklerinide unutamam. Ateşin devamını getirmek için kerem abi testere ve baltayla kütüğü ikiye parçalamak için eren üstadın jj ye ve bütün ekip arkadaşlarıma psiolojik olarak destekerinden dolayı. Devamında gene ekip arkadaşlarımızda evde hazırladıkları ve yoldan aldıklarımızla güzel bir ocak oldu. Pişenlerin servisindede aslı ve arda hanımlarada teşekkürler. Yani anlıycağınız yalnız gibi gözüksemde değildim. Herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. Umarım kimseyi unutmadım

Göreve talip olup sonuna kadar desteklerinizle götürmeye çalıştım. Afiyet bal şeker ve şifa olsun

Fotoğraf konusunda ateş yakma kısmı uzayınca tek kare bile çekemedim. E ne yapalım bu seferde böyle olsun

Etiketler

Yavuz çözmüşüşsün denklemi ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çekmezmisiniz hiç Zerrinin boydan fotosunu oh olsun size , daha çoook bekletir bence ;D

Verdiğin tüm emekler için teşekkürler Fatih, sen bu yaptıklarını görev edin olur mu ;D

Fatih'in yemek için ateş başı fotoğraflarından bir kaç tane yüklüyorum arkadaşlar, çok teşekkürler Fatih bir kere daha

Çiğdem senin de desteklerin unutulmaz, teşekkürler

Ateşin en güzel hali, köz mükemmeldi

Kimin tadı damağında kalmıştı

Kim bu avuçlayan mısırları ;D

İşte mısırlarımızı bu güzel közde patlattı Fatih, közlerin yapımı da kendisine aittir ;D

Arkadaşlar biz bu azimle gidersek ormanda baklava bile açabiliriz.O potansiyel var bizde ,inanıyorum)

Yavuz'un discosu ile başlayayım, göl kenarına inmiştik biraz, çamurları yararak ilerledik, tabii durduktan sonra çekilen kareleri göreceksiniz

Çamurların kanıtı olmalıydı

Göletten görüntüler, biraz yükseğe çıktıktan sonra çektim bunları

Gölette neredeyse su kalmamış diyebiliriz

Levent ve eşi

Onur ve Yavuz'un arkadaşı

Yavuz'un ekibi

Umut

Artık şu kesmek için büyük çaba harcadığımız kütüğe sıra geldi, ben almıştım bu kütüğü ;D

Fatih, atakan, Kerim ve Murat kütük operasyonundalar

Direktör olarakta Eren ;D