Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,698

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Öncelikle herkese sevgiler saygılar sunarım. Bu zamana kadar sağlık problemi çıkmadıysa sanıyorum pişirme işi hoş olmuş. Mısır konusuda hazırlanıp gelmiştim. Sağolsun babamdan öğrendiklerim mısır seçimi, yağ, tava faktörleri etken olmuş olabilir. Fakat zamanın az kalması sebebi ile hemen ateşin üzerine atıp pişirdim yoksa zamanı değildi çünkü sofradan yeni kalkmıştık :smiley:

Umarım aç kalan olmamıştır. Ateş konusu acemiliğime ve eksik malzeme sebebi ile uzun sürdü. Oysa malzemeler gelince çocukluk zamanlarında arka bahçede yaktığım ve keyifle közlediğim patatesler geldi aklıma. ne çokta ateşle uğraşmıştım oysa :smiley: Ama bu konuda yalnız değildim. Ciğdem halime acıyıp ilk yardıma gelenlerdendi. Yavuz abi çıra paketiyle. Levent üstad baltayla. Eren üstadın kankisinin desteklerinide unutamam. Ateşin devamını getirmek için kerem abi testere ve baltayla kütüğü ikiye parçalamak için eren üstadın jj ye ve bütün ekip arkadaşlarıma psiolojik olarak destekerinden dolayı. Devamında gene ekip arkadaşlarımızda evde hazırladıkları ve yoldan aldıklarımızla güzel bir ocak oldu. Pişenlerin servisindede aslı ve arda hanımlarada teşekkürler. Yani anlıycağınız yalnız gibi gözüksemde değildim. Herkese desteklerinden dolayı teşekkürler. Umarım kimseyi unutmadım :smiley:

Göreve talip olup sonuna kadar desteklerinizle götürmeye çalıştım. Afiyet bal şeker ve şifa olsun :smiley:

Fotoğraf konusunda ateş yakma kısmı uzayınca tek kare bile çekemedim. E ne yapalım bu seferde böyle olsun :smiley:

Etiketler

Yavuz çözmüşüşsün denklemi ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Çekmezmisiniz hiç Zerrinin boydan fotosunu oh olsun size , daha çoook bekletir bence ;D

Verdiğin tüm emekler için teşekkürler Fatih, sen bu yaptıklarını görev edin olur mu ;D

Fatih'in yemek için ateş başı fotoğraflarından bir kaç tane yüklüyorum arkadaşlar, çok teşekkürler Fatih bir kere daha :smiley:

GvenKyOff-Road035.jpg

Çiğdem senin de desteklerin unutulmaz, teşekkürler :D

GvenKyOff-Road036.jpg

Ateşin en güzel hali, köz mükemmeldi :smiley:

GvenKy133.jpg

Kimin tadı damağında kalmıştı :D

GvenKy131.jpg

GvenKy130.jpg

GvenKy129.jpg

Kim bu avuçlayan mısırları ;D

GvenKy128.jpg

İşte mısırlarımızı bu güzel közde patlattı Fatih, közlerin yapımı da kendisine aittir ;D

GvenKy132.jpg

Arkadaşlar biz bu azimle gidersek ormanda baklava bile açabiliriz.O potansiyel var bizde ,inanıyorum:smiley:)

Yavuz'un discosu ile başlayayım, göl kenarına inmiştik biraz, çamurları yararak ilerledik, tabii durduktan sonra çekilen kareleri göreceksiniz :smiley:

GvenKyOff-Road029.jpg

GvenKyOff-Road030.jpg

Çamurların kanıtı olmalıydı :smiley:

Göletten görüntüler, biraz yükseğe çıktıktan sonra çektim bunları

GvenKyOff-Road031.jpg

GvenKyOff-Road032.jpg

GvenKyOff-Road033.jpg

GvenKyOff-Road034.jpg

Gölette neredeyse su kalmamış diyebiliriz :(

Onur ve Yavuz'un arkadaşı

GvenKyOff-Road038.jpg

Yavuz'un ekibi :smiley:

GvenKyOff-Road039.jpg

Artık şu kesmek için büyük çaba harcadığımız kütüğe sıra geldi, ben almıştım bu kütüğü ;D

Fatih, atakan, Kerim ve Murat kütük operasyonundalar :smiley:

GvenKyOff-Road041.jpg

GvenKyOff-Road042.jpg

GvenKyOff-Road043.jpg

Direktör olarakta Eren ;D

GvenKyOff-Road044.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR