KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)
Tüm Gezenbilir Ankara Grubunu bu güzel etkinlikten dolayı kutluyorum. Zerrin hanım çok güzel bir organizasyon olmuş. Bizim Kızın SBS Deneme sınavı olmasa kağan ve bende sizinle olmak istiyorduk kısmet değilmiş birdahaki sefere inşallah...Hilux yine çoşmuş umut, tebrikler arkadaşlar...
Her zaman bekleriz Halil...
grafman' Alıntı:
Tüm Gezenbilir Ankara Grubunu bu güzel etkinlikten dolayı kutluyorum. Zerrin hanım çok güzel bir organizasyon olmuş. Bizim Kızın SBS Deneme sınavı olmasa kağan ve bende sizinle olmak istiyorduk kısmet değilmiş birdahaki sefere inşallah...Hilux yine çoşmuş umut, tebrikler arkadaşlar...
Hepinize selamlar;
Öncelikle kısa bir açıklamada bulunayım.Babamın aniden rahatsızlanmasında dolayı bir aksilik yaşadım biraz bizi korkuttu şimdi şükürler olsunki sağlığına kavuştu. Bu mazeretimden dolayı sizlere eşlik edemedim biraz korku birazda acemilikten dolayı öncelikle zerrine ve sizlere gelemediğimi haber veremediğim için özürdilerim.
Açıkcası güzel bir organizasyon olacağı günler öncesinden belli olmaya başlamıştı fakat organizasyon güzel olmamış süper olmuş bence resimleri gördüm yazılanları okudum ekip çok sağlam olmuş zerrin seni tebrik ederim bu kadar değerli insanları bir araya getirdiğin için bu etkinlilkte olamamak büyük kayıp çok daha güzel günlerde bi arada olabilmek dileği ile herkeze selamlar. jeepler çoşmuş bir önceki etkinlik araçlarla oynama açısından bu kadar heyecanlı değildi süper keyifli olmuştur imrendim tekerlekleriniz yere hep düz bassın.
Tüm fotoğraflar çok güzel olmuş, baktıkça ne kadar eğlenceli bir gün geçirdiğimizi tekrar anlıyorum.
Herkese tekrar teşekkürler. Şimdi gelelim etkinlik sonrasına
Sevgili CJ'miz kamp yerinde vurdurularak çalıştırılır ve non stop yıkamacıya kadar ulaşılır, minimum 1,5
saat sürmesi beklenen yıkama için mecburen kontak kapatılır. Büyük uğraşlar sonucu, bulunan çekiç
ve levye yardımıyla tekrar çalıştırılıp eve kadar ulaşılır. Ertesi gün aşağıya inilir, sevgili Murat'ın olanca
yardımı ve becerisiyle marş motoru sökülür ve bir güzel sabunlanıp ovulur
Güzeelceeee kurutulur... ;D ;D ;D
Ertesi gün parçalar alınıp CJ'mizin yanına inilir. Büyük bir ameliyat ciddiyetiyle, marş motoru tekrar
birleştirilip yerine takılır, içerisine su kaçmış olan distribütör sökülüp iyice kurulanır.
Veeee, canavarımıs bir basmaya çalışır... Mutlu son... Bir sonraki etkinliğe artık hazırdır. Arayı fazla
açmayalım beyler bayanlar... ;D ;D ;D