Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,708

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

CJ in ön camından görebildiklerim, Yavuz Disco ile bizi çekmek için hazırlık yapıyor

GvenKy113.jpg

GvenKy114.jpg

GvenKy115.jpg

İzleyici ekibimiz ;D

GvenKy112.jpg

Etiketler

Ya şu kütük muhabbetinize koptum arkadaşlar:smiley:O nasıl bi atraksiyonmuş öyle:smiley:Çok şey kaçırmışım çook:(Buarada Ardacım öncelikle burdanda olsa tanıştığımıza sevindim ve görünüşe göre seni hiiç kızdırmamak lazım.Belindeki şey cidden ürkütücüde:(

Eran kontak kapatınca CJ isyan etti ve bir daha çalışmadı, Disco'ya iş düşmüştü yeniden ;D

GvenKy124.jpg

GvenKy123.jpg

GvenKy125.jpg

Levent ve eşi erken ayrılmak zorunda kaldılar, Suzi biraz huysuzlandı da :smiley:

GvenKy126.jpg

GvenKy127.jpg

Çamurların içinden bir manzara

GvenKy103.jpg

Artık hava karardı ve eve dönüş için kamp alanımız da toparlanıyoruz :(

GvenKy135.jpg

GvenKy136.jpg

GvenKy137.jpg

GvenKy138.jpg

GvenKy139.jpg

Evet Kerim hepsi bendeydi ama bittiler, nasıl arkadaşlar, kamp çok güzeldi, hepinize yeniden teşekkürler ediyorum ve bir daha ki sefere bir tek karem bile yoksa bunların hiç biri yok ona göre ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Esas bütün resimler Zerrindeymiş:smiley:

Zerrin bütün ayrıntıları çekmişsin söz birdahaki sefere,biz seni çekeceğiz sen böyle çekmeye devam et.

Sarışekeriiim ben onların açığını kapatırım,sen üzme tatlıcanıııı...Hemde bööle boy boy çekiveririm seni sağdan soldaaann:smiley:)

Zaten sen yoktun Işılcım ondan böyle oldu :(

Ben çekerim çekmesine ama benim karelerim olmazsa hepsini kendime saklayacağım Kerim ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin bütün ayrıntıları çekmişsin söz birdahaki sefere,biz seni çekeceğiz sen böyle çekmeye devam et.

discovery-V8' Alıntı:
Kerim desene bizim senden öğreneceğimiz çok şey var. Bidahaki sefere birde vitara yorumlayalım mümkünse, XJ yi rafa kaldırdık.

Bu arada Disco benimde tek arabam, başına bişy gelse esas ben yandım, bizim eve ne taksi ne otobüs çalışır. ;D Umutun toyota hemen imdadıma yetişiyor o gibi durumlarda. Yoksa ben onun şasiyi çoktan bölmüştüm ikiye ;D
Yavuz esas benim sizden öğreneceğim çok şey var.
Şöyle kamplı bir buluşma olsada ateşin başında muhabbet etsek çok güzel olacak.
gerçi bizim yolcunun gelmesine az kaldı onun için eşim haklı olarak su koyuyor.
kamp mamp anlamam beni yalnız bırakıyorsun geldiğinde bebeği doğmuş görürsün diyor,onun için elim kolum biraz bağlanacak.

Bu arada Odin Standart olarak 4 çeker ve 3 kilitli dif olduğundan.
Gruba hiç yabancılık çekmedi.Birazda ,yediği dünya kadar kemiğin etkiside var herhalde..:smiley:
Her ne kadar dönüşte, araç kadar bakım gerektirsede yer olduğu zaman hep benle gelir.
yer olmazsa Umutun araca atarız belki o şasiyi kemirerek bölmeyi başarır :smiley:

gerçekten ben de bi kamp istiyorum ne zamandır hasretini çekiyorum. herkesin uygun olduğu zaman 1 haftasonu kampı yapsak mükemmel olur. tabi kış geldi artık biraz kastırabilir ama olsun :smiley:
kerim abi tebrik ederim bu arada.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR