KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)
jeep' Alıntı:
İşte Ankara bu olmalı. Çok güzel olmuş, samimi bir hava içerisinde geçmiş gibi duruyor. Ankaraya çok sık gelip gidiyorum. Ankaranın offroad yapısı genelde yarış ağırlıklı gibi geliyor bana. Çok araç var ama gezi yapan yok.
Göktuğ, Geldiğinde haftasonuna denk getirisen bir iki gün önceden ara beni, büyük bir organizsasyon olmasada iki araç yanyana geldikmi biz birşeyler yapıyoruz. Organizasyon olursa daha süper olur.
Naci ilk geldigimizde orada su birikintisi falan yoktu , kurumuş dere yatağı gibi bişeydi, biraz eşeleyip su bulduk, sonra cj takılınca eşeleme çamur mikserine dönüştü, ileri geri, ileri geri öyle oyulduki, Ereni durdurmasak komple gömecekti, okadar eşmeye dibini bulamadı çamurun ;D
videolarda yok arabanın önünde vincin kablosunu bağlamak için azıcık bekleyince çizmeler yapışıp kalmış nerdeyse eve çizmesiz dönecektim ;D
discovery-V8' Alıntı:
Göktuğ, Geldiğinde haftasonuna denk getirisen bir iki gün önceden ara beni, büyük bir organizsasyon olmasada iki araç yanyana geldikmi biz birşeyler yapıyoruz. Organizasyon olursa daha süper olur.
discovery-V8' Alıntı:
Naci ilk geldigimizde orada su birikintisi falan yoktu , kurumuş dere yatağı gibi bişeydi, biraz eşeleyip su bulduk, sonra cj takılınca eşeleme çamur mikserine dönüştü, ileri geri, ileri geri öyle oyulduki, Ereni durdurmasak komple gömecekti, okadar eşmeye dibini bulamadı çamurun ;D
videolarda yok arabanın önünde vincin kablosunu bağlamak için azıcık bekleyince çizmeler yapışıp kalmış nerdeyse eve çizmesiz dönecektim ;D
Abilerim sanıyorum yılbaşına doğru kırıkkale keskin şantiyesine hakediş yapmaya sıkça gideceğim. Eğer oradaki iş durumu zora girerse benim tayinimi keskin e çıkarabilirler. O zaman cj ile birlikte gelirim. Yoksa içim içimi yer araçsız gelirsem. Burayı ben çıkardım buradan geçerdim deyip dururum