İlgi Alanı: Klasik vosvoslarla ilgileniyorum. VosvosTürk.com sitesinde diğer vosçu arkadaşlarla birlikteyiz. Her ikiside 1974 model olan biri 1300 diğeri 1600 motor 2 adet vosum var. Vosçu arkadaşlarla beraber kamp ve geziler yapmaktayız. Yeni yerler görmekten, keşfetmekten zevk alıyorum. Hacettepe ağaçişleri endüstri mühendisliği 1997 mezunuyum. Organize sanayiinde bir büro mobilyası firmasında çalışmaktayım. Ankaralı dostlarla tanışmak isterim. Görüşmek üzere hoşçakalın...
İlgi Alanı: ELEKTRONİK ALET EDEVAT TAMİRİ , RADYO KONTROL MODEL ARAÇ , PATLAR YAKIYLA ÇALIŞAN HER ŞEY İLGİ ALANIMA GİRER , ÇOCUKLUKTAN BU YANA JEEP CJ-5 HASTASIYIM VE AYNI ZAMANDA AMERİCAN ARAÇLARLA İLGİLENİYORUM.
İlgi Alanı: Doğasporlarını seviyorum ve her fırsatta yapmaya çalışıyorum. Daha önce uğraştıklarımın bazıları: Doğa yürüyüşü, kampçılık, kayak, paraşüt, dağcılık
Not: İşimden dolayı her zaman Ankarada olamıyorum ancak Ankarada olduğum zaman her aktiviteye katılmayı çok isterim...
İlgi Alanı: Motosiklet kullanmak, yeni yerler görmek, yamaç paraşütü, bungie jumping, kampçılık, trekking, rock dinlemek - söylemek, beste yapmak, şiir yazmak, hayvan hakları, kadın hakları (yan yana yazınca komik oldu ;D), tasarım....
Not: Bu başlığı geç farkettim. Ankara'daki pek çok kişi gibi ben de bürokratım. Bürokrat denilince damarlarında kan yerinde antifiriz dolaşan gri takım elbiseli insanlar gelir akla. Kendi çapımda bu imajı en azından akşam 6dan sonra değiştirmeye çalışıyorum. Genelde uzun yol yapmayı seviyorum. Favori bölgelerim Doğu Güneydoğu ve Karadeniz. Aylık ortalama 1500-2000 km toz yutuyorum. Gurup halinde sürmeyi ve arkadaşlığı paylaşmayı seviyorum. Motorda marka fetişim yok. En iyi motor eskitebildiğim motordur diyerek Varederomu 60.000 km.'ye dayadım. Tüm GezenBilir ailesine, özellikle de motorcu olanlara selam ve sevgiler.
İlgi Alanı: Dağcılık, Dağ bisikleti, Trekking, Orta mesafe tempo koşuları, Survival, Off-Road
Not: Doğa sporlarını çok seven, zaten lise yaşamını dağlarda ve spor alanlarında geçirdiği için doğa ve spor sevgisi kanına işlemiş biriyim. Yoğun ders çalışma tempomdan dolayı bu yılın doğa sporları açısından pek verimli geçeceğini zannetmiyorum ancak elimden geldiği kadar Gezenbilir etkinliklerine katılmaya çalışacağım. Bütün Gezenbilir ailesine saygı ve selamlar.