KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)
Yüzlerce fotoğraf arasından 70 tane falan seçtim en çok görülmeye değer olan Akşam hepsini (özellikle ikinci gün bembeyaz karlı fotoğrafları) buraya upload edeceğim. Gerçekten çok güzel bir kamptı.. Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum..
Herkese Merhaba
Güzel bir gezi olmuş yine. En güzelide Zerrin hanımın fotoğrafı var bu sefer Hemde ilk sayfada.
Zerrin hanım bu kadar soğuk olabileceğini tahmin etmemiştim, yoksa isteginiz üzere biraz sıcak hava (ışık dağına oranla) üflerdim sahara çölünden.
arkadaşlar muhteşem bir etkinlik olmuş kamp ateşinize bayıldımyemeklerinize bayıldım hele şu açık büfenize üfff.
çok kıskandım yaaaaaaa bende istiyorummmm
malesef uzak olduğum için katılamıyorum şimdilik ama en kısa zamanda kesinlikle bira faaliyette buluşalım.
Öncelikle Işık Dağı Kış kampı etkinliğini dizayn eden Zerrin hanıma ve kampta kardeşlik duygularını paylaşan tüm arkadaşlara selam ve sevgiler. Muhteşem bir kış kampını yaşadık. Işık Dağının temiz havasını teneffüs ettik. Ve eksi derecelerde kamp yapılabileceğine tanık olduk. Tek kelimeyle muhteşemdi. Devamını katılamayan arakadaşlarla bir daha yaşamak dileğiyle.
Yavuz bu kadar olurmu daha çok varda yükleme işi uzun sürüyor biraz, ne yapalım artık yavaş yavaş gösteriyoruz ki gelemediğiniz için biraz daha üzülün, çok mu ağır oldu ;D
discovery-V8' Alıntı:
bumudur hepsi yahu, merak kediyi öldürürmüş bilginize ;D