KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
piknik yaptırmadıklarına sevindim Ufuk abi, biliyorsun seninle çok konuştuk bu konuları insanlar doğayı da aynı şehirleri hoyrataça kullandıkları gibi kullanıyorlar bari çok az kalan yeşilikleri doğayı daha fazla bozmasınlar piknikçinin girdiği yerde ot bitmez
dogasever' Alıntı:
Cok celiskili bir ulkede yasiyoruz vesselam..
Yillardir bu yoldan gelip gecerim, Giris tabelasina bakinca sanki burasi akli basinda bir piknik alani olarak duzenlemis diye dusunmustum, ne kadar yanlismis.
Bu fotografi - bilgiyi bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkurler, ne demisler : GEZENBILIR..!
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)
ilk kez bir kamp ateşi çevresinde geceledim ilk kez doğada çadırda kaldım ve ilk kez hiç tanımadığım bir ortamda bukadar yabancılık çekmeddim emeği geçen herkeze çok teşekkürler
frontera 78' Alıntı:
Etkinlikle ilgili fotoğrafları yüklemek istiyorum ama bir türlü yükleyemedim nasıl yüklenecegi hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Güzel kamp olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Biz de o saatlerde Hasandağının eteklerindeydik. Hava muhalefetinden dolayı zirve yapamadık ama sıkı bir antrenman oldu diyebilirim. Zerrin'le yolda konuşmuştuk. O da kampa doğru gidiyordu. Gezenbilirin zenginliği bu. Aynı andı birçok yerde etkinlikler düzenleniyor.