KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım, belli bir süredir gezilerinizi ve grubunuzu hayranlıkla takip ediyorum ve inşallah bundan sonraki gezilerde size katılmak istiyorum.
Merak ettiğim bu geziye günübirlik katılabilirmiyiz, daha 5 aylık bir kızım olduğu için kamplı gezilere maalesef katılamıyoruz.
Ayrıca bu geziye bebeğimizle katılmamız bebeğimiz veya sizin için bir sıkıntı yaratır mı, daha önce bu şekilde gezilere katılmış arkadaşlarımız varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Bu konuda en çılgın ben olduğum için size ben cevap vereyim.
Tabii ki günübirlik katılabilirsiniz.
Oğlum daha 3 aylıkken Ankaradan Hopaya 1000 km götürmüştüm.
O zamandan itibarende açık hava alabilmesi için fırsat buldukça dışarı çıkardım.
Şimdi 3 yaşında hemen hemen her gittiğimiz geziye bizimle birlikte geliyor.
Sizin kızınız daha çok küçük olduğu için güneş, rüzgar gibi etkenlerden korumanız gerekecek.
Sürekli gözünüz onun üzerinde olmalı (zaten ayırmıyorsunuzdur gözünüzden ). Yinede keyif alırsınız diye düşünüyorum.
Merhaba Sedat Bey,
Cevabınız için teşekkürler. Bu konuda tecrübeli birinden destek almamız iyi oldu. İnşallah en kısa süre içerisinde karar verip günübirlikde olsa bizde katılıcaz.
Geçmiş olsun,sizi gıyaben tanıyorum ama geziye katılacağınızı okuyunca tanışamayacağım için üzülmüştüm;bir sonraki etkinlikte görüşmek ve tanışmak üzere....
Bayram sonrası etkinlliklerinde aranızda olmak dileğiyle,arkadaşlar iyi eğlenceler ve dinlenmeler .
SDC' Alıntı:
Ciddiye almadığım soğuk algınlığı yine bronşitle sonuçlandı...
Çok istediğim halde gelemeyeceğim, üzgünüm
Ama ramazandan sonra Zerrin bir kamplı organizasyon daha yaparsa mutlaka katılmaya çalışırım, sizlere iyi eğlenceler...
Selamlar
Not: Uğur sen de gitme lütfen, bayramdan sonra yine ve daha kalabalık bir grupla birlikte gidelim ;D
Alfonse' Alıntı:
....
Son dakika off-road' cuları... Flying Surfer ve Alfonse.... Havalimanlarındaki last-minute seyahat acenta standlarından alınmış tatil gibi bişi bizimkisi