KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Mustafa, hadi hayırlısı olsun bakalım, binek araçlar çok rahat gidiyorlar buraya benim Polo'yu biliyor arkadaşlar, şimdi senin 306 da eklendi güçlü binekler arasına
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
ceranus' Alıntı:
Mustafa, hadi hayırlısı olsun bakalım, binek araçlar çok rahat gidiyorlar buraya benim Polo'yu biliyor arkadaşlar, şimdi senin 306 da eklendi güçlü binekler arasına
Zerrin Hanım haklısınız, Kavşakkaya gidebildiysek daha nerelere gitmeyiz ki ;D
Yanlız kenarda seyretmekle, fotoğraf çekmekle olmuyor, aksiyona dahil olmak lazım. Ebru da kullanmak istiyor , Kavşakkaya'da su geçişi bende yapmak istiyorum dedi. Aracı almak zorundayız artık, emir büyük yerden
Evet İstanbul'dan sizleri bekliyoruz, hiç merak etmeyin yol sizi zorlamayacaktır, biliyorsunuz Ankara'ya gelmek her zaman keyiflidir, dönüşünde İstanbul olduğu için