Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,640
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Jeep34' Alıntı:
CJ ile 1000 km.lik yola hanım dayanabilirse onuda alırım

Alışkındır dayanır, o da gelsin

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

Geçen yıl sonunda yaptığımız Işık Dağı Kamp Etkinliğimizin fotoğraflarını görebileceğiniz linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21693.0

Bir nefes alsaydınız önce , bu ne böyle ya biri bitmeden öbürü çatlatmayamı çalışıyorsunuz bizi, zaten kavşakkayaya gelemediğime çok bozuldum. Bu da zor görünüyor , Ankarada olmayabilirim olursam en azından günübirlik katılırım.

Sedat ve Can sizi duymadım sanmayın ;D ;D

Üstad sen gel ki biz gönül rahatlığı ile batalım. ;D

hsbasar' Alıntı:
Üstad sen gel ki biz gönül rahatlığı ile batalım. ;D

Gelebilirsem batış serbest ;D

discovery-V8' Alıntı:
Gelebilirsem batış serbest ;D

Aaa gelebilirsem olur mu, biz taa nerelerden gelicez. Evsahipleri eksik olur mu ;D ;D

Hem Dicimon huysuzlanırsa -yine- geçici çözümlerine ihtiyaç duyabilirim ;D

Bu hafta izine ayrılıyorum ,bu seferde katılamıyacağım ....

Yavuz, ramazan geliyor, bizi önüne kattı, duramıyoruz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Bir nefes alsaydınız önce , be ne böyle ya biri bitmeden öbürü çatlatmayamı çalışıyorsunuz bizi, zaten kavşakkayaya gelemediğime çok bozuldum.....

SDC' Alıntı:
Aaa gelebilirsem olur mu, biz taa nerelerden gelicez. Evsahipleri eksik olur mu ;D ;D

Hem Dicimon huysuzlanırsa -yine- geçici çözümlerine ihtiyaç duyabilirim ;D

Ankarada olursam elbette gelirim, ama olamazsam elimden birşey gelmez

ceranus' Alıntı:
Yavuz, ramazan geliyor, bizi önüne kattı, duramıyoruz ;D

;D ;D ;D

Aynı hızla devam edin ozaman

Of of gelen var gelemeyen var

Yarın Ankara dışına çıkıyorum,10 gün yokum

Şubattan beri bekliyorum,geçen günkünü de kaçırdım .Bir sonraki inşallah olur....
cihanülker' Alıntı:
bunu kaçırmayın derim sonra valla off offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...