KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla bır kuzu olayı bır gezı olayı bızı kıskandırıyosunuz. ama meslek icabı bırkaç öneri sizearkadaşlar. yenı kesılmıs bır kuzıuyu dınlendırmeden yiyemezsınız sert olur içi pişmez ,en kral cevirmelik kuzu 12---13 kılo olmalıdır, ve bırgun onceden soğan yağ salça ve baharat karışımında lehende bekletilmelidir her kasap bilir bu işlemi. ve yanınızda sağlam bir uzun kürek sapı ve Y şeklinde ıkı adet ağaç veya demir sabıtlemek için.sapta kuzuya boyundan girip poposundan cıkıcak sekılde olması lazım ve sağlam meşe odunu ve bol ateş kuzunun tam altı değil biraz yanına gelecek sekılde bol ateş.son olarak tabi sabır çünkü bütün bir kuzunun pişme süresi 2.buçuk veya 3 saat yanına rakı kesin lazım yoksa tadı çıkmaz. şimdiden afyet olsun. yaa canım cekti simdi ne yapalım biz pirzolaya talim burda.
Gel gel.... Birazda biz ağırlayalım sizi... Hem belki Abs düğmesini anlatırsınız bize
Bi şişe boğaz suyu, bi şişede İstanbul havası getirseniz, buranın suyuna havasına katarız, güzel olur
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Cihan bu mesajı Kavşakkaya başlığında yazmışsın ama buradan cevap vermek istedim, odunlar hazır olacak hiç merak etmeyin, orada bir arkadaşımız Kemal Bey bizler için hazırlık yapacak, şimdiden kendisine teşekkürler ediyorum, sen de kuzuyu getiriyorsan biz daha ne isteriz, sana da çok teşekkürler ;D
cihanülker' Alıntı:
ok ben kuzuyu getiriyorum ama ateş isterim ateş sizden meşe odunu ile olacak ve birazda kömür olacak
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)
Arkadaşlar bu başlıkta yazdığım ilk mesajı yeniden okumanızı rica ediyorum, bölgenin Google Earth görüntülerini ve Kamp için gerekli malzemeleri ekledim..
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar
Ay ay yalar mı ,neyse ki ben gelmiyorum geziye;Aksi halde çok çığlıgım duyulurdu .Eminim çok tatlı birşeydir ama ben yaklaşınca korkuyorum
nautilus' Alıntı:
Köpeğimizi de getirmek istiyorum ama pisipisi otundan korkuyorum.Yakın zamanda çok acılar çektik de.Eğer getirmeye karar verirsem buradan duyururum...Köpeğimiz ingiliz cooker ısırmaz havlamaz ama yalar