Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)
Fotoğrafların hepside çok güzel, orada olmanızın keyfini, yiyenbilir olmanızı, Gezenbilir Ailesi olmanızı çok güzel yansıtıyor, muhteşemsiniz, ellerinize sağlık.
Bir arkadaşımız sormuş kampın devamı ne zaman diye ikinci bir kış kampını organize edelim, benim işlerimde bitmiş olur rahat rahat katılabilirim ..
ceranus' Alıntı:
Fotoğrafların hepside çok güzel, orada olmanızın keyfini, yiyenbilir olmanızı, Gezenbilir Ailesi olmanızı çok güzel yansıtıyor, muhteşemsiniz, ellerinize sağlık.
Bir arkadaşımız sormuş kampın devamı ne zaman diye ikinci bir kış kampını organize edelim, benim işlerimde bitmiş olur rahat rahat katılabilirim ..
Tam bana göre bir kamptı, kaçırdık. Zerrin hanımdan çok katılımlı bir kış kampını organize etmesini istiyoruz. Geçen yılki Baysal Otel kampı muhteşemdi. Biraz daha kar yağar da karın keyfini çıkarırız.
cartop' Alıntı:
Tam bana göre bir kamptı, kaçırdık. Zerrin hanımdan çok katılımlı bir kış kampını organize etmesini istiyoruz. Geçen yılki Baysal Otel kampı muhteşemdi. Biraz daha kar yağar da karın keyfini çıkarırız.
Emin Abi, geçen yıl yaptığımız gibi Kartalkaya'ya gidelim yeniden, Şubatın sonu ya da Martın başına bir kış kampını organize edelim
cartop' Alıntı:
Kartalkaya çok uygun, geçen sene yaptığımız kış kampına yakın zaten. Yalnız mart ayı derken karlar erimiş olmasınmı ? Şubatın son haftası olursa iyi olur.
ceranus' Alıntı:
Emin Abi, geçen yıl yaptığımız gibi Kartalkaya'ya gidelim yeniden, Şubatın sonu ya da Martın başına bir kış kampını organize edelim
Volkan, Kartalkaya olacak yine bu yıl katılırsın sen de..
Ayrıca okul tatilinde Ankara Anıtkabir etkinliğimize de katılırsın belki, linkimizi biliyorsundur ama ben bir kere daha veriyorum
Zerrin Abla merhaba
haftaya ankaradayım ama perşembe günü döneceğim sanırım.orada bulunduğum tarihler arasında ankara'da bir etkinlik olsa da katılsam diye düşünüyorum ancak hem ulaşım sorun olur benim için hem izin alması.inşallah birdahaki seneye katılırım Anıtkabir ziyaretine
arkadaşlar biraz geç oldu ama... etkinliğe katılan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum...fotolar ve paylaşımlar çok güzel, inşallah diğer etkinliklerde görüşmek ümidiyle...
Ayrıca Funda'ya kuymak ve fotolar için ayrıca teşekkür ederim...Adnan abiyle görüştüm kendisine çırak olarak kabul edecek...her etkinlikte mutlaka bekliyoruz....
sayyıldız' Alıntı:
Herkese merhaba,
Öncelikle kampı düzenleyen ve kampa katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Soğuk havaya rağmen sıcak sohbet ve arkadaşlıkların olduğu güzel bir kamptı. Adnan abiye özellikle teşekkür ediyorum, sadece hazırladığı yemek ve mezeler için değil, sıcaklığı ile tüm kampı ısıttığı için. Çok fazla fotoğraf çekmedim ama çektiğim fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
teşekkürler...
Şenol hoşgeldin ilk mesajın hayırlı olsun .
Zerrin hanım şubat ayının 13-14,20-21,27-28 günlerinde bir şöför ve bir co-pilot olarak her türlü arazi şartında 2 kişi olarak emir ve görüşlerinize hazırız.Bu arada yıllık iznim sebebiyle Sünnet gölü,Akçakoca ve Amasra'ya gitmeyi planlıyoruz.Nerede kalınır, ne yenir,neler yapılır? Sizden bilgi almak isterim.