Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 131,244
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

nasıl tepki yada cevap versem bilemedim dostum ama o çocuğa herşey serbest ( sen bide 2009 180 c nin üstünde görsen onu ne dersin acaba.)

Etiketler

KARKADİL' Alıntı:
nasıl tepki yada cevap versem bilemedim dostum ama o çocuğa herşey serbest ( sen bide 2009 180 c nin üstünde görsen onu ne dersin acaba.)

Oldumu boyle olacak

Bu araç Gezenbilirin mi acaba.?...Üstündeki çıkarmalara bakılırsa yolları karıştırmış... ;D ;D

arwin' Alıntı:
Bu araç Gezenbilirin mi acaba.?...Üstündeki çıkarmalara bakılırsa yolları karıştırmış... ;D ;D

değiştirdim polemik olmasın şimdi

teprikler şimdi oldu en azından yanlız deilim he he bizler çocuklarımıza kızamıyoruz deilmi ne yaparsa yapsınlar.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Ben 2-3 resim daha paylaşmak istedim...

ateş bey aracınızın fotograflarını gördüm ...ben şu an size özel mail gönderemiyorum benim mail adresim y-bsungur@hotmail.com bu adrese kendi mailinizden aracınızla ilgili detay gönderirseniz size şahsi adresinizden detaylı mail gönderecegim..selamlar

fotograflar büyüleyici .......ARKADAŞLAR lütfen bana en az sizin araçlarınız kadar düzgün performanslı içinde ailemi çolugumu çocugumu rahatca konforlu bir şekilde uzun yola götürüp getirebilecegim koltukları düzgün derileri temiz klıması faal ses düzeni sunroofu faal kapısı penceresi saglam uguldamayan cayur buyur ötmeyen dagda bayırda çamurda kaplan asfalta aslan caddedede tablo gibi duran bir araç bulun lütfen...fotograflara bayıldım çok güzel hepinizi tebrik ediyorum

GEZGİN' Alıntı:
Ben 2-3 resim daha paylaşmak istedim...

dostum merhaba, ZJ çok alımlı görünüyor maşallah allah kaza bela vermez inşallah, ancak merak ettiğim bir konu şu; lastiklerin 235 den büyük gibi duruyor eğer öyle ise sorun yaşayabilirsin gibi sanki...

Teşekkürler ilginize evet lastikler büyük biraz ama bi sorun yaşamıyorum sadece tam sol veya tam sağ yapmıyorum ozaman davlumbaza sürtüyo aksi halde bi sorun yaşamadım..

güncel